我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
真係唔係催你
但係下星期批U 唔夠派嘅,到時可唔可以通知返拎唔到貨嗰啲客
我會有處理方法
Cooler用好少少.呢隻唔夠壓3600X.不過唔建議3600X.用返3600吧

cooler.可以用Thermaltake Riing silent
我明白.會盡量
3600X 係性價比冇3600 咁高所以唔prefer ?
如果用3600就唔使轉cooler ?
油耳會唔會可以幫忙放定兩條線比我插hdd?
3600X 唔值囉.貴幾百.用呢幾百,upgrade其他野好過

cooler建議照轉
可以.落單個時起備註mark低就得
Be Quiet! Pure Rock 2 Black Edition CPU Cooler $269
Corsair A500 Dual Fan CPU Cooler $399
揀邊個好
計好一定係a500.但其實真係冇乜興趣.又大隻.又唔係特別好

呢個價.我寧願買其他
如果落咗單係咪搵客服?
Btw3700X有無推介用邊隻cooler, 想加埋
悠二大
$300-400有冇推介?
而家用2600,轉下會upgrade上3700X
呢d要求唔使再聯絡客服的了.直接起落單備註mark低就得

3700X.最起碼用300幾蚊樓上.例如be quiet shadow rock 3.會超頻再上d.就u12a / D15
be quiet shadow rock 3
條友仲炒車過蕭若元
黨馬比佢燈左幾野就搞成咁
唔係人地買左Windows但無比key人地就可以原諒嘅
想問客服係咪就係wtsapp/tg聯絡嗰度
等睇t記出事
聽日先有貨收求盡早
我24小時毒撚黎 0000-2359都收得貨
facebook / whatsapp / TG

都可以的
呢d冇可能啦
jump in 問下 我 都 會用 3700x, 想,問下 用 u12s 好 定,shadow, rock 3 好d ? 定要再買高階d ? 我3700x 會超頻
唔知你可唔可以比個建議我呢?
我諗著係Mac 玩egpu 出 Razer core x
如果顯卡買giga 5700xt 你覺得點?
超頻可以再買好少少既.U12A / D15
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞