我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
你係唔係10700?

我岩岩問左代理.佢話琴日10700趕唔切上數.而打單個個打錯左粒10700k
唔好意思.你呢單我知.聽日一定會送到.唔好意思
有呀
有咩慘得過明明有貨 結果都要不斷推遲
BTW 我之前落單寫左9pm-10pm送貨
如果聽日真係真係真係有機送既 可唔可以盡早
應該話有咁早得咁早
我盡量安排

真係唔好意思.我都好無奈
已上架
有呀
想改單法奧客服可以應機嗎
我都唔知呢d咩言論啦

我只係盡量做好自己
奇怪

我客服覆左你未?
呢個問題.我都係個句.目前不可能做到

大路產品.我可以打要預訂 / 暫時缺貨

但全部產品係冇可能

唔係唔想做.係真係做唔到
當然可以.你聯絡我客服.兩日的話.有事即換全新呀
CPU我冇計

你就算叫我嘔出黎.我都嘔唔到

但唔會嘔水貨囉
有阿 今日覆左了
tomahawk好d既
我都唔好意思.個誤會我都好無奈

你收到機.更新返windows就OK的了
係未裝.聯絡我客服

可能miss左.真係唔好意思.我搵人上黎搞
pure rock 2 一定靜少少.但riing silent都唔會太嘈.應該話feel唔到
好的.唔好意思.盡快幫你解決
唔駛啦我搵左個friend俾左隻usb 已經裝返了

btw唔該悠二
可以.但朝早通常太多客.會盡快覆
真係唔好意思.真係miss左

我會幫你處理返個同事
order 66
係咪人道毁滅
1 x AMD Ryzen™ 5 3600X (預訂)
價錢:$1,750

1 x MSI B450I GAMING PLUS AC Mini-ITX
價錢:$899

1 x Crucial Ballistix RGB 16GB (2 X 8GB) DDR4 3200MHz C16 - White
價錢:$750

1 x Kingston A2000 1TB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$999

1 x Gigabyte GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 8GB GDDR6
價錢:$4,099

1 x In Win A1 Plus Mini-ITX RGB 650W Power Supply Qi Wireless Charger Cases — Black
價錢:$1,599

1 x Be Quiet! Pure Rock Slim CPU Cooler
價錢:$249

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $10,425
https://www.faroll.com/customize#MTY4OSwyMjEzLDIyODksMjM2NiwyNDIyLDM1MDAsNzMw

Final list 咁樣有冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞