我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
法奧電話等候區
自願性苦主
然後送到嚟發現幫你砌埋
邊有可能 都無買老母板同u
inwin a1 plus好啲
我粒u係美森買左
除左u全部都係悠二到買
望住粒u無野做
要唔要一齊試下針腳咩味
唔制 我無聊到係屋企用放大鏡check啲針腳
貨品名 價格 數量 合計
[砌機優惠]AMD Ryzen 5 3600 + Gigabyte B450M Aorus Elite + ADATA D10 3200Mhz 2x8GB (預訂) $2,939 $2,699 (-9%) 1 $2,699
WD Blue WD10EZEX 1TB 7200RPM 3.5 $350 $299 (-15%) 1 $299
Kingston A2000 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280 $699 $629 (-11%) 1 $629
Gigabyte GeForce® GTX 1660 SUPER™ GAMING OC 6GB GDDR6 $2,139 1 $2,139
FSP RAIDER II Series 550W 80 Plus Silver $499 1 $499
Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本) $499 $429 (-15%) 1 $429
Be Quiet! Pure Rock 2 Black Edition CPU Cooler $269 1 $269
ASUS External Ultra-Thin DVD-RW - White (SDRW-08D2S-U LITE/WHT/G/AS) $260 1 $260
[砌機優惠]Gigabyte AORUS GC-WBAX200 MU-MIMO Dual-Band AX2400 + Bluetooth5.0 PCI-E Wireless Adapter $399 $299 (-26%) 1 $299
$80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。 $80 1 $80
其他收費(包含運送,組裝及行政費用): $0
訂單總計: $7,602

火牛冇貨 換邊隻好
仲係備貨中 睇黎今日都係疊埋心水瞓教算
就咁睇無咩事 開機有冇事就唔知
聯絡我客服
其實我而家已經唔係冇坐貨.

不過CPU冇可能坐到架

就算我坐100粒.幾日都冇哂架啦

代理商由6月中開始缺.我已經留貨留左好多

可以支持到上星期已經算好好.出面冇貨左好耐

同埋型號太多,我坐唔哂.自問細鋪
你星期幾落單?
呢個係幾confirm消息.

除非出現左d咩特別意外
呢隻你預8月啦
只可以講.我同出面係兩個模式

然而我並唔係完全唔坐貨.只係冇可能坐哂咁多Model

實際上.我都做左好多野.令自己貨源穩定d既

不過真係太多型號.
呢塊又係奇聞黎

代理一直delay貨delay到我都唔知講乜
其實就連3c 1j都冇可能每件貨坐.當然我一定少過佢地.佢地資金同空間遠遠大過我.

正如我上面所講

我已經有坐某d貨.同埋做左某d野.令自己貨源穩定d

當然做左咩野.我唔講太多

而下下等有客先去order其實係可以的.因為代理係即日/隔日送貨.而佢有貨的話.

不過你話好似而家cpu咁.就冇辦法.兩間都冇.出面市面有好多鋪開始賣水貨.不過我唔敢咁解
轉出貨中status唔係呢個鐘數會改的
antec tuf 550w
希望今晚有貨
睇黎我係呢度砌果部3600真係最尾果幾粒黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞