我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
不心安 清早與夜來 亦望望 收不到信號 過兩秒 又再看看 你說過 常聯繫對方

我希望今日可以做25
文書機開大MB數EXCEL + PDF 同用AutoCAD Software, 搭多左隻GW2480 螢幕
大家點睇 另外想問 B450M/460M做唔做到無線WIFI上網 唔包係咪搭隻Gigabyte AORUS GC-WBAX200 MU-MIMO Dual-Band AX2400 Bluetooth5.0 PCI-E Wireless Adapter都OK?

1 x Intel® Core™ Comet Lake-S i5-10400
價錢:$1,399

1 x Gigabyte B460M DS3H Micro-ATX
價錢:$759

2 x [砌機優惠]ADATA Premier 16GB (1 x 16GB) DDR4 2666 Mhz C19
價錢:$880

1 x WD Blue WD10EZEX 1TB 7200RPM 3.5
價錢:$299

1 x [砌機優惠]Kingston A2000 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$590

1 x FSP Hyper K Series 500W 80 Plus White
價錢:$339

1 x AeroCool Corporate Series CS-103 Micro-ATX
價錢:$169

1 x ASUS External Ultra-Thin DVD-RW - White (SDRW-08D2S-U LITE/WHT/G/AS)
價錢:$260

1 x BenQ GW2480 24" IPS Full HD Monitor
價錢:$1,029

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $5,804
想問下插ram插a1b1定a2b2好 分別大唔大
轉Gigabyte B460M DS3H AC Micro-ATX
呢塊本身跟wifi
瞓啦仲叫春 可能瞓醒有call呢

先生呢到中國銀行打比你架 我地而家做緊個低息現金回贈計劃 唔知先生你有冇興趣?
出咗啦

e+ 淨係預購, 幾時出都未知
其實冇分別 不過記得一般都會建議裝a1b1先
Thanks 祝你聽日收call
你既聽日係咪指14號
祝大家13/7收call轉職做25
https://www.gigabyte.com/Motherboard/B460M-DS3H-AC-rev-10#kf
睇返個介紹又唔係好搵到 邊到寫
重睇啦
SF600,SF700我問過法奧客服話佢地批貨係代理最新既, 應該冇事既我都係問左洗敢落單
Oh我見飛馬賣緊以為出咗
一定係A2B2
Mesh 版 跟箱 有3 把 扇?!
Be Quiet! Pure Base 500DX ARGB Tempered Glass ATX - Black
落咗單差呢個機箱未有貨 想問幾時有貨
最易壞應該係底板同火牛
火牛壞會唔會睇煙花架
當HDD死㗎?
如果用死雞黎計嘅話
煙火大會 Display都有份
好撚驚 即係一壞牛就又唔見成皮野
我講錯左 好似係樓下位師兄講先啱
睇番舊版都係插a2b2先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞