我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
笑死 未試過會唔能見左win10
送條白汁腸比悠二食
等睇遲下再割蓆
之前又話唔割黨馬,而家咪又係割左
唔係呢度
呢個係CSM setting
但佢英文譯返係bootup device
Giga b450i睇落都幾好
過兩日扑錘
希望唔好冇貨
我已經check左.有貨的

包括隻機箱
要幾多條 我去揾比你
有幾多要幾多
咁大食 好難做架喎
U12a /d15 價錢貴 u12s 1個double
收到~~仲有500幾 budget 可以用
upgrade 牛 / 加多隻1TB HDD 兩個都得 ?
睇佢身形就知佢大食開
悠二,我見度度都絛無R5 3600,係Amazon 訂左粒
我收完拎去你度,之後其他parts係你度買,可唔可以幫手砌??
客服回覆速度可以加多小小電壓嗎
個mon一打機就會有部分閃爍,平時睇片做野都冇事,係咪顯示卡壞咗?
麻煩左咁多位幾日,得出呢條真.Final List
到最後同悠二List冇乜大分別

1 x AMD Ryzen™ 5 3600 (預訂)
價錢:$1,460

1 x MSI B450I GAMING PLUS AC Mini-ITX
價錢:$899

1 x Crucial Ballistix RGB 16GB (2 X 8GB) DDR4 3200MHz C16 - White
價錢:$750

1 x Kingston A2000 1TB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$999

1 x Gigabyte GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 8GB GDDR6
價錢:$4,099

1 x FSP RAIDER II Series 650W 80 Plus Silver
價錢:$549

1 x Sharkoon 小悍將 SHARK ZONE C10 Mini-ITX
價錢:$319

1 x Noctua NH-C14S 140mm SSO2 C-type Premium Quiet CPU Cooler
價錢:$560

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $9,715
https://www.faroll.com/customize#MTI1OCwyMjg4LDIzNjYsMjQyMiwzMzQsMzUwMCw1ODQsNzMw
另外想問
Antec DP301M風道行正壓防塵
前3入,1後出
機頂位應該係入定出?
唔裝
台灣9月17 有rtx 30 卡
香港幾時有
想問下係咪預夜晚收機?
同埋可唔可以真係confirm冇問題先出機?
我唔介意等耐啲,但真係冇咁多時間約時間交收。
利申 新機落地連機都開唔到,好撚怕之後返黎好似樓上巴打連window都冇撚埋
唔該悠二
條Ram up去2x16囉
可以.聯絡我客服
我瘦左啦

得返d肌肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞