我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(4)

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
之前係漢科買嘅,估唔到咁快壞
冇人叫你插住塊底板試
甩起哂全部插住底板Display嘅電源線 單獨試隻牛著唔著到
白牌Assraped
我老母話驚著火,點同咃解釋
著咩火 著火咪熄電掣淋水 咁怕就叫課水 一萬再砌過
好似係咪咁樣接,頭先通左電試過唔得
我有電話了,finally
屋企冇晒萬字夾,唯有用呢個方法,我都唔知得唔得
好明顯爆左
著得都唔敢用喇
想請教下呢個list 剪唔剪到片?
綠黑 駁通都唔著咪壞火牛 當然前提你220係正常
咁樣應該換過隻牛就OK?因為見到塊板好似冇事
巴打有無打算入多啲itx case
佢圈住嘅係電子膠水嚟喎
你壞乜都好 你都係要買過隻牛 買咗裝完著到機咪繼續用 著唔到就成套換
黑色唔係燒穿左?
剪片上3900x好d

1 x AMD Ryzen™ 9 3900X (預訂)
價錢:$3,799

1 x Gigabyte X570 AORUS PRO WIFI ATX
價錢:$2,099

1 x ADATA XPG SPECTRIX D50 16GB (2 X 8GB) DDR4 3600MHZ C18 RGB — TITANIUM
價錢:$780

1 x Samsung 970 EVO Plus Series 1TB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
價錢:$1,640

1 x Gigabyte GeForce® RTX 2070 SUPER™ GAMING OC 3X 8GB GDDR6
價錢:$4,250

1 x Antec High Current Gamer Gold Series HCG 750W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$929

1 x Be Quiet! Pure Base 500DX ARGB Tempered Glass ATX - Black
價錢:$739

1 x Noctua NH-U12A 120mm Premium CPU Cooler with Two High-Performance Quiet NF-A12x25 PWM Fans
價錢:$760

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $15,076
https://www.faroll.com/customize#MjA3NiwyMjczLDIyODUsMjQ4OSwzMjUzLDMzOTgsNDM0LDU3NA
有保就拎過去
嗰pat嘢似膠水多過似燒線轆
Btw 有啲垃圾牛 冇load就咁short PS_ON同GND會trip OVP而著唔到
呢個測試方法未必work
最弊就係冇
咁係咪真係要攞去電腦鋪試?
買過隻啦 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞