喺香港要買VR headset 可以去邊度買?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
體質問題冇得救
玩多D習慣佢
都有
今朝再玩,改咗movement follow the head

咁又無事喎

會唔會尋晚因爲太攰?
難怪half life Alyx 咁高評價

完全展視咗3A VR Title 應該係點

講真,以佢水準相比其他VR GAME,佢定價實在太佛心

你當我誇張咁講,出部VR只係為玩half life alyx 都值
我就係呢隻game 換VR升級index
先唔講地座呢d問題

以市價計 quest 三四千已經入到手

Index 上ebay先搵到,full set 最少要$13000

所以我玩quest算
仲有一樣嘢

我用Titan 開ultra 隻game都話我唔夠力

咁究竟用咩先夠力?
唔急既話 開個steam美區細帳,排2個月左右既隊先
你有所不知,我最怕轉運,亦最怕要等

其實$13000我無 concern的,只係我無位放地座
quest 應該唔會,2隻眼加埋都無2k,點會推唔郁?
唔係推唔郁

係隻game 話我推唔郁

不過我set 咗super sampling 2.5x

但無理由架,Titan rtx 嚟嘛
隻game都話我部機唔夠力 但玩落都好順
係呀

我心諗:屌你啦 3900x 32gb tan 加張Titan rtx 都唔卂句力?
點呀?係咪真係換VR?
我用quest 好滿足了

雖然偶爾有少少窒
唔換住
清個d VR HS無OLED
又咪係滿足唔到我
提醒你要加張多張titan
佢都唔食sli

食sli 我換部7820x 2080ti sli 上吖
我9700k +2080ti玩 DCS揸飛機都好滿足,係航空母艦起飛真係好正, 真等緊HP隻新既幾時出快d換左quest佢

DCS真係要高清先玩到
習慣左真無線,去唔返有線,唯有等quest2
無線真係正

雖然偶爾會窒一窒,但我都無諗過要拮返條3M線
有無人有玩drunkn bar fight?

我唔太識打拳腳交

飲酒無無攻擊力加乘?
呢隻有少少後悔無買quest version
你玩過RDR2架 Lennnnny

Btw supersampling 對VR devices 有用?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞