[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(30) 5.3 水晶之殘光 即將來臨

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
近戰有呢招可以10秒無視身位, 可以多d用
我反而幾鍾意武僧 忍者個玩法
多d花巧野,玩落趣味性豐富d

反而唔太鍾意侍 頭一招範圍技要鎖定左隻怪先
請問PVP d分換既ilv180武器 其實有無用?
我淨係見佢套甲幾靚 應該可以用黎幻化
PVP裡面既裝主要係投影用途

會唔會太正
正常 因為優遇SER有2倍EXP所以會人物Lv比主線任務Lv高
至於裝備 前期都唔需要刷 因為更換率都幾快
如果覺得吃力可以叫人幫你整幾件 or 交易板買幾件
正常
無話需要刷咩裝,有需要既直接市場買黎用住先
lv50可以轉詩學裝
https://youtu.be/YHKf2UTfySc
好耐以前剛開game時玩過,都未升到滿等就棄左

琴日玩返,感覺上好玩左
加上心態唔同,每個職都玩下
Relax玩

又於年紀大
有冇乜職業操作簡單D?生產又玩乜好?
新手入坑係咪11號開始玩
再係19號前用左個半價好d?
依家開始完全無問題,
至於Game可以襯半價買定等你想用既時候就入code
即係而家開既試玩帳號到時都會自動享受到11號既待遇?係既話咁我而家開始
ok thanks
但依家有個問題
最多巴打玩果個Ifrit Sever依個鐘數會暫時開唔到人
星期六日晚過左6點就起碼要等到12點1點後先有機會創到角色

明白
最後想問下反正美日帳都同dc
方便比錢黎計係咪開美帳化算d
如果你有信用卡就美帳方便d化算d
因為日帳用唔到香港信用卡要買Webmoney點數找數
出去買Webmoney點數通常都要焗食少少匯率差價
腳底有膠水
開埋黑魔紋 仲實過aa膠
練緊忍者時走左去玩麻雀,點知連初階都赢不到
想問一下新嘅更新
係咪會簡化升級同故事
咁我而家聲升唔升級好呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞