[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(30) 5.3 水晶之殘光 即將來臨

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
complete edition 係唔係淨係game 本體唔包月費
Complete Edition包含遊戲本體+目前所有資料片& 附送一個月月費
70LV副本果套スカラ系列好靚
好想瘋狂刷齊,有無巴打有興趣
係,跟主線進度分,唔肯定既可以上wiki查自己去到邊
不過要小心wiki有大量劇透
尋日official store 買咗game..英文版 ifrit server, 即係同#1講既係同一個server, right?

Thanks!
yes
<50=2.0
50=2.x
5x=3.0
60=3.x
6x=4.0
70=4.x
7x=5.0
80=5.x
又係逼我做奶/坦雷鳩人既時間
healer都還好,打24人抽中B隊tank真係
著全套新式冇禁斷去打極ruby同極varis會唔會比人小?
唔會, 新式禁斷通常只係用黎打頭幾周既零式
隻Game對鬍鬚撚勁唔friendly
死都唔肯加返啲正常嘅鬍鬚Look比人類
但明明飛燕同5.0官方造型都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞