[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(30) 5.3 水晶之殘光 即將來臨

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
我係玩左個半月既新手坦(79lv DRK)。
想問下關於3.0元靈(anima)武器,
我目前已經解到尾3階段,今日解埋周任就夠50個 cluster。
去到下一個階段好似要開始「刷光」。

而家係咪都係推薦解限打60lv alexander 8人副?
定已經有其它更好方法?

如果係解限打60lv alexander,通常解限d人係幾多人就出發?
因為我未試過招募解限副本,都未打過alexander副,怕等齊8個d人會等到唔耐煩走,太少又怕唔夠人處理副本機制
解限打alexander最快架啦
5人或以上就開得波, 依家解限都應該係鳩打就過
唔該巴打
咁我等升埋80買套80裝再用party finder試下
想問下咁多位師兄 ERROR I2501點搞?
好似用手機login?
我今朝用Steam求其整左個AC 係可以入到

但晏就返黎想再整多一個AC 佢係咁話我I2501
首先i2501係美/歐帳比較常遇到既問題, 主要係ip問題
同埋呢個問題都幾麻煩,最快都要隔24小時再試
如果中左i2501請唔好持續嘗試, 因為限制時間係會堆疊

解決方法係試下用電話搞/用VPN搞
唔該師兄
再加少少個人見解
(含5.0嚴重劇透)
瘋狂刷天宮升隻機工先
Bahamut區
Tank既話大家建議玩邊隻
我而家絕槍60 暗騎50 戰士45

開職唔洗有前置職
你是但一隻夠50LV去沙都搵個阿伯就得

座標
砂都の市民
ウルダハ:ナル回廊
X:9.2 Y:9.1
GNB 型
為咗5.0一定要升暗騎
但個人最鐘意都係戰士,原初之後狂轟太爽
不過具體都係睇你覺得手感如何
因為實際表現4隻都唔會差太遠
望下第一頁個指南會解決你好多問題
20Lv係講緊主線20Lv任務, 唔係角色20Lv

另外其實畫面左上角有提示 左Click會話你知要去邊
紅圈係主線任
藍圈係職業任
咁多個class職任,雙劍士個故事最正
但暗騎要監控埋MP
好似好易會無晒MP咁
大把回魔技
8月11號5.3
唔知趕唔趕得切玩完5.2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞