[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(30) 5.3 水晶之殘光 即將來臨

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
去打肝島

不過一丁友入應該仲悶
heavon-on-high 30層打後要固定團先入得

散人打到幾時先+99
Leviathan 連登有無公會?iLVL 465,想玩高階 raid
有心一兩日就可以+99 , 都係靠狂刷21-30層
呢度應該無乜人玩美服區
好耐之前免費玩過一陣, 不過好似未玩到30LV

我早幾日見50%OFF, 所以買左隻GAME.
佢寫住 "Includes 30 days of free game time for all newly created service accounts."
我係咪要開過另一個ACC先有30日FREE?
無錯 要開新帳號
仲想問多兩個問題....
1. 而家D 熱門SERVER 仲開唔開到新角?
2. 買左隻GAME係要綁定一個ACC去玩?

唔想開左個ACC之後先發現去唔到多香港人玩既SERVER
1. 依家Gaia既Ifrit最多香港人, 但今日起碼要12點後先開到角
2. 係 因為你買完Game要起你個SE帳號入CODE
放鬆個心情 FF14唔係好肝既GAME
唔洗諗有咩目標 大把人玩下時裝 周圍影下相
幫間屋裝修下
有D甚至淨下玩生產職 整到個FC成個商會咁襲斷個市場
如果你重視戰鬥方面既體驗 可以打絕境零式哥D 挑戰fflogs金牌銀牌哥D
早幾日開acc以為入唔到Ifrit 去左Bahamut
同一個DC都可以一齊玩既
想問下隻game係咪長時間單機?咁新手玩dps係咪比較輕鬆?
其實得推主線會單機d, 推到咁上下就會要你同人打下副本咁
封頂之後同人互動既要素都會多d

新手起手玩DPS就無咁多野煩, 但預左排副本要耐d (副本通常比較缺坦補)
上網搵教玩坦 其實唔難但拉漏記得去拉返 因為第一個一定會打healer
下次加多幾層 以下係個人睇法
到底幾有愛先可以整多過一把古武
留名
2個月前有6折, 無人知佢會幾時再有折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞