[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(30) 5.3 水晶之殘光 即將來臨

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
魂武第三個任務
材料好貴
國王餅5000 seals 一塊
$220放
3.0魂武材料已經唔算貴啦,係要好多詩學啫。
同埋kingcake你唔夠軍票既話可以交易所買,
又或者你將副本roll返黎d裝交去自己個勢力度換軍票都得
交易所10萬 X 24個 一次過買
可能我地dc唔同
我2-3星期前買好似幾千蚊一個,一次買4個
岩岩開game睇,我果邊都仲係幾千蚊一個
咁多貨既
而加加入玩邊個ser好?
lfrit唔比人開角
星期六日太多人Online所以短暫限制唔俾創角色
你預大約12點後再試,

岩岩睇Gaia DC全部優遇Sever都開唔到角住,
起優遇Sever開角會有100%EXP加成&升到30Lv會送多15日
所以唔建議你起優遇Ser以外既Sever開角色
唯有等晏d再開角色啦

https://jp.finalfantasyxiv.com/lodestone/worldstatus/
同埋呢個網會顯示各Sever可以開到角色未
新手想玩白魔,見而家特會,想入坑
平放SHADOWBRINGERS™ COLLECTOR'S EDITION
歡迎入坑
等到頸都長埋
閒日會好d 星期六日就真係無計
依家真係好多入坑
多人玩都係好事黎既
去其他ser 捏定個樣save底 入去兜個圈玩一陣 12點左右應該開得
想問一問巴打STEAM版係唔係就係NA SER 無得入巴打你地玩果個 我搵唔到
唔關事, 買咩版都可以起任何Sever玩
只係買Steam綁死需要申請NA地區帳號咁解
你Data Center要揀Gaia區先會搵到Ifrit Sever
唔該曬巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞