[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(30) 5.3 水晶之殘光 即將來臨

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
其實同普通買隻game 差唔多
日版 美版一樣去到所有server , 都一齊玩到
開Ac個地區就決定你之後點比錢

我都係steam版
玩到4.0
TANK排副本真係秒入
連續打左2日下限既零式機工城律動2,
要連續打4個王真係...
最後個王成日無乜機會練到
希望下星期過到
因為主角係8個蝦一隻究極兵器/龍
要單挑係勉強啲
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17608&snA=15250

入面有解答到你steam版點解唔值得買,同有幾唔方便,同埋如果真係要買steam版時要注意嘅野。
有冇巴打同我一樣今日係咁斷線?
果篇文Steam部分既內容凈係對台灣黎講係唔方便
本身台灣唔係SE既服務范圍內
然後台灣Steam又鎖區, 只可以開VPN跨區先買到Game,
所以台灣仔先唔建議買Steam版

而香港係SE既服務地區之一, 歸類為NA地區
所以港版Steam係可以直接買到Game, 申請個NA帳就玩得
對香港玩家黎講買PC美版定Steam版都係一樣咁方便
只係Steam版多個付費途徑咁解
暗騎都幾好玩
第一次玩tank
new手問野

整個新美服ac 用se window pc版free trial 玩
玩到35 然後去 mogstation 入steam版code轉正式版
之後用返steam版主程式玩 得唔得

有冇分window pc版唔可以轉steam版 同埋算唔算新ac 有30日遊玩權
搞咁多野係steam 試玩版入唔到
1. 美帳free trial可以咁

2. 買左Windows PC版或Steam版任何一邊就用唔到另一邊,
帳號綁死,往後有新資料片都只可以買返同一個版
HKBN?
呢個ac係pc版 free trial
Transfer 去正式版
係咪選最底果行
上面steam果度灰左 冇得揀 唔知點
yes, 你試下最底果個
入完應該會要你登入Steam帳號之類
非Steam試玩帳號輸入Steam既code都會變成Steam版
thx
係,岩岩一個鐘斷成6,7次,依家冇野
無乜分別, 最多係傳送無特價
聽日就有PLL
一方面好想繼續睇劇情
另一方面又唔想咁快睇完主線既新手
主線好長好長 有排你睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞