[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(30) 5.3 水晶之殘光 即將來臨

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
我岩岩淨係用左下面果條入驚 有冇咩影響架?
想係隻驚置業 點先可以買地
ifrit 夜晚時段 6點~12點 都比較難開人,
如果想起Ifrit創角色我諗需要起12點之後, 或者閒日朝早至下午果D時間

另外提一提, 如果想入ifrit既公會要角色同Sever先可以
1. 起居住區搵到一塊岩心水既空地
2. 準備錢, 細地300萬 中地1600萬 大地4000萬
未見過空地
你邊個Sever Ifrit?
我岩岩check完ifrit全居住區又真係無晒地一地難求
如果係咁既話只好建議你玩住公會房or公寓房先, 當儲住錢先

依家5.0一直起度復修緊3.0個主城伊修嘉德
當完全修建好蒼天街既時候會開新既居住區 唯有到時搶地吧
上面個個係月費 , 下面個個係DLC
我typhon 未見過有空地
隻驚是咪好難先買到地
係 有錢都未必買到果隻
因為地少人多 次次開新居住區個個都爭住買
連打機都有置業難呢個問題
如果單純想置業, 公會房/公寓房都係任買 只係空間細d咁解
想問下BIND咗嘅衫係咪唔可以當面trade/寄信寄畀人?
多咗套莫古力衫,丟完入投影櫃先發現原來已經有
已經著過上身/投影過既裝備都唔可以交易
明白
4.0既地圖好空曠 無乜人
我喺Zeromus....勁多日本人
玩到單機咁
唔好意思想問下我入左其中一個code就入左game,仲有個code可以係邊到入番?
大約呢個位
搵到~thx
我想問點樣升上First Lieutenant?
瘋狂升兵仔定要帶佢地打dungeon?
要打5種 有排升lv班兵仔
有個懦夫偷偷放下負皮
Steam版半價優惠去埋聽日就完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞