[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(30) 5.3 水晶之殘光 即將來臨

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
我有 ps4 日版想買埋pc 版
請問係咪買standard 再買upgrade 2.0~5.0 果個?
我有 ps4 日版想買埋pc 版
請問係咪買standard 再買upgrade 2.0~5.0 果個?

你誤會左, 上面果個數位典藏版升級服務係用黎補購典藏版既特典

你應該買Windows版既Complete Edition, 買完個帳號就兩邊都玩到
https://store.jp.square-enix.com/item/SEDL_1086.html
4.x
玩左850個鐘
重係一棵草 定係要過埋優遇果90日?
不過我想繼續做草,雷鳩人都可以大條道理啲
邊到睇到game time?.?
要做完4.X最尾一個主線任
即係5.0第一個主線任先會搣草
/ptime
驟眼睇可能係你個Java Version唔啱
可能係以前裝過其他版本,又或者你跟佢教學果時裝錯版本
你可以試下跟呢到 https://blog.gtwang.org/mac-os-x/how-to-set-or-change-the-default-java-jdk-version-on-os-x/ 轉去1.8睇下work唔work
又或者最直接,刪哂所有已經裝咗嘅Java再用佢方法一重裝

總之當你打java -version嘅時候見到 1.8.xxxxx 就代表你裝啱,理論上就冇問題
無減價
係阿 依家係商城減價
如果唔急既話可以等日版有折先買
重裝OS咁狠
不過理論上應該OK嘅,之後跟佢方法一裝就應該冇死
始終方法二都仲有機會DL錯陳
而佢第一步裝Homebrew你可以試下轉用呢句
/bin/bash -c "$(curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Homebrew/install/master/install.sh)"

預祝你成功先
甩左條草
終於解禁可以睇5.0 trailer, 洗唔洗咁撚正啊
記住之後玩完5.0要睇埋patch trailer都係好撚正
恭喜哂慢慢享受劇情
Btw記得更新5.3之前要還一還原再更新
恭喜
FF7AC電單車好多人都有買 有愛就買
想要架4人車多d
但絕左版
早排遊戲雜誌訪問吉田,
好似話會考慮下複刻FF15活動 所以等下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞