[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(30) 5.3 水晶之殘光 即將來臨

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
學者同召喚係share相同level?
升完tank玩下都好
YES
半價買左先
free trial 完先入code
新手想買STARTER EDITION買錯左SHADOWBRINGERS KEY
平放有冇人要
STARTER EDITION + SHADOWBRINGERS KEY咪啱,點解要放
無關係, NA account 一樣可以簡日服
近期買左,但完全唔識玩,係咁跑任務

想問下有冇啲新手教學係必睇

我ON9唔識分 係咁樣
佢好似係買左完整版同5.0典藏版
你試下問下個5.0典藏版有冇得退先
問左冇得退
唯有睇下有無熟人或者巴打接手
個key unlock左好似係冇得退
你完整版個key 未unlock?
搵唔到人接嘅話
一係你refund個完整版,再買個starter edition
如果你有唔明可以入Discord群問,
第一頁都有個指南有教少少遊戲入面既教學
又或者上巴哈FF14版 / Nga FF14版爬下文

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17608&snA=14469&tnum=29
UNLOCK左
希望有人要
我之前都係玩強國服
我今日都過左檔啦!
我都過左檔無耐
強國服又lag又斷線
這麼快玩完2.0
只玩一個職同主線其實好快
岩岩解到2.0古武尾聲,去到要我打
50lv副本 The stone Vigil (Hard) [激戰城塞石衛塔]
諗住80lv解限可以打得入隻2王(大龜),結果都係幫佢r痕
最後要出返黎慢慢排隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞