[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(30) 5.3 水晶之殘光 即將來臨

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
好想玩,但月費要幾多,同埋點比?有dlc同無dlc有咩分別?會唔會無得一齊玩?
月費百零蚊左右
點俾視乎你係咩地區既帳號,
美版/Steam版可以用香港信用卡+Steam Wallet
無信用卡可以用日版買Webmoney課金

無買資料片只可以玩到本篇主線2.0 & Lv上限50級
依家最新既資料片主線去到5.0, Lv上限80級
未玩過想入坑

主要香港/台灣人係玩咩服? 見steam宜家有半價好似好抵
呢度大部分人都係Gaia DC既Ifrit & Bahamut
有得比錢轉ser
有冇得比錢轉data centre?
俾錢轉SER既服務係包括埋可以轉去其他DC既Sever
有隻拉拉肥吹願榮光
Thx
DQ crossover 個任既FATE 好似唔係好見既...路過親都見唔到...
你可以去解同一張地圖既其他FATE去增加刷新率 好似係
聽公會成員講好似等左20分鐘先出現
據以前經驗
出5.3會唔會出新嘅可買賣80lv裝?
因為我無咩時間玩,應該唔會換到490
如果8月中會出新一套可買賣80lv 裝我就淨係買一套neo Ishgardxxxx(480)玩住先,5.3再買埋比其他
如果唔會我就買晒4套比唔同職平時打下4人副本
根據過往經驗, 5.3應該凈係出新既生產/採集裝
戰鬥職裝備需要等5.4先會出現, 因為雙數版本先會有新既零式副本
排左3個鐘排到極雲龍, 無解限都竟然1round 就打爆左心核... 4分鐘就打完,我見到都呆左...
極之中佢都算最廢
呢隻game會唔會好農?因為返工可能淨係得weekend玩
安心消費了
呢隻game 係農寵物, 坐騎同埋外形, 你唔介意個樣其實唔農...
我都係
番工又想玩番mmorpg
自己一個又好似變番玩單機咁
除左主線比較長之外 農既內容基本上無必要性
休閒有休閒玩 爆肝有爆肝咁玩
唔會綁死一定要你爆肝咁農某d野先跟得上進度
極雲神係3.0最易既蠻神
但3.0其他既蠻神每一隻下限打都唔簡單
養生玩家
當單機遊戲咁玩淨係鍾意睇故事,懶研究打高難副本,就算有想要嘅野都淨係慢慢肝,所以睇你心態急唔急
same 當初爆哂5.0就棄驚 5.1又返黎玩下loop
一樣
掛機望下隻拉拉就心滿意足
一復工就唔見人
網上識嘅我又唔太識講野,所以索性單機
有時成日上黎問野都有啲唔好意思(但我依然成日問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞