[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(30) 5.3 水晶之殘光 即將來臨

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
算好快了 好多人玩個幾兩個月先封頂
終於踏入5.0
但佢4.5 完個位咁奇怪既
5.0重超展開
唔慢,我玩左2個月都係70
5.0完全對得住果幾個月既等待,神作
想問點樣搵錢最快?玩生產職玩到無晒錢
出左更新時間
竟然要更新足24小時
星期一成晚都無得玩
生產職一路整一路拍賣, 每件萬零2萬, 賺到笑
依家2千幾萬係手唔知有乜用
上次PLL果陣已經有講了 到時有Patch Note朗讀會
前期啲垃圾點賣到賣幾蚊
得呀, 除左20LV前既裝
30LV 打後全部都賣到,唔少仲貴過50,60,70既裝
不過server 可能有唔同, 我優遇server 多新人, 都好好賣下
依家升一隻應該唔係洗好多錢, 你點樣升法?
開團打下G10/G12, 跟下A mob車都幾易賺
可以download 個ff14 benchmark
不過要求都唔高
gtx960 2gb已經extreme high
cpu有i5 以上應該無問題
隻Game以前要照顧埋PS3平台玩家 , 所以個配置需求真係唔高
我諗你買D入門級Gaming Laptops都已經玩得好舒服
照上面張圖個配置其實都穩定60FPS
好白痴既問題
岩岩unlock左Eureka

但我right click個NPC 佢眼望我眼
無dialog出

係我bug左定係漢化出左問題導致
以我所知好似Eureka唔可以用漢化入去
你試下換語言入返Game睇下隻NPC有無選項入去

https://www.dopr.net/ff14playguide/Eureka-Anemos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞