『薪火post』BNO 續期資訊(87) 睇頂置 HMPO簽收後30個工作天內更新

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
咁副署人係咪會收到email問佢野?
明白...咁副署人係咪會收到email?
會收電郵/電話/實體信!
你問返hmpo先啦。
係至少十四個工作天..唔係星期
屌 點解我仲係收紅色
其實等於你係美籍
會唔會因為護照過期而唔係美籍
除非

否則一樣道理
請問幾時send email SAR, 幾時收到回覆?
紅色靚啲喎

Btw有無人開始收過藍色
搏咋喎!你唔知舊年玩爛咗?有無睇過有段YouTube ,條友俾PE 轉佢做紙本交返實體相?結果遲咗成個月先批?你又憑咩覺得個PE ,將原本係副署人個責任,轉做自己揹飛?你有無做好自己風險評估,覺得有啲程序,或者步驟,去增加你唔使再交副署嘅機會?你覺得啲PE 好叻認亞洲人?覺得佢哋一眼就認到邊個張學友?邊個張家輝?有兩百萬人未續bno,你個佢哋可以俾幾多人情配額?假設俾咗人情你過咗骨,後來嗰班真係搞唔到副署嘅點算先?

如果你話你做過一啲嘢,令你個最新嘅樣,能夠喺hmpo部電腦度,一撳就出到嚟,咁你不妨同大家分享一下!我自少睇膠劇太多,覺得做壞事太多嘅人,先會喺蘇格蘭場籍國際刑警聯繫,攞到最新個人資料咋!
7本啦,你拉上去今日都有本!
你俾咗錢未?未俾幾時都可以back返前面再揀過!
因為隨機仍然紅多過藍囉
只有共匪,先成日搬龍門嘅啫!
咩CASE
比咗錢就寫信解釋
我答係,咁你死心啦!
唔洗手寫
印出黎簽都得
係囉
所以點解會覺得無續passport 就無
之前唔知唔緊要
依家要記住你有依個身份就永遠
等於如果你有美籍,無續passport 唔代表你唔係美籍
攞人情牌,咪俾返嗰啲真係盡咗力,用盡佢最後一口氣,都搵唔到嘅巴絲啦!一開波就走精面,咁嗰班真係需要人情牌嘅點算先!如果今日有百幾萬人續咗,使鬼咁勞氣?可能無埋搵唔到人副署呢個問題添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞