『薪火post』BNO 續期資訊(87) 睇頂置 HMPO簽收後30個工作天內更新

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
我8/6 寄到去liverpool 到而家都仲未update status
點算好
只要BNO 落實平權
可能大把連登仔申請去HMPO做mail room staff
我都係
我已經send左兩次enquiry過去都冇人覆既
我幫老母續係咪唔洗副簽?thx

除非issue date&authority合乎條件
睇DOC
1日5個post ready
我都係8/6 到,琴日收到話processing 緊..
唔洗太擔心喎
英國首相約翰遜表示,會允許300多萬名合資格申領英國國民(海外)護照(British National Overseas)的港人及家屬到英國居留,並給予入籍途徑,作為對北京的反制措施。

約翰遜在國會公布,將容許港人在英國工作,並申請入籍。約翰遜批評,北京實施《港區國安法》違反《中英聯合聲明》。

英國外相藍韜文表示,《港區國安法》清晰地及嚴重地違反《中英聯合聲明》。藍韜文指,已小心檢視港區國安法的內容,並計劃制訂詳細的應對方案,指英國將與國際伙伴一同作出應對。
我都係8/6到 重未有update

來update一下,等左差不多4個月
預一年入language school打返好個底先啦
Same
英文垃圾級
好似啱啱爆得最勁嗰期
考返個ielts啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞