『薪火post』BNO 續期資訊(87) 睇頂置 HMPO簽收後30個工作天內更新

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
右邊係?
納椊德國時期passprot?
咁俾晒錢後 system 叫你交咩就交咩啦
係,右邊係一樣納粹德國嘅護照,而且有係一本簽發畀猶太人嘅護照,有個J字印做記認。
我幫緊老豆老母整bno 想問用邊間寄最好?
我相信呢個post 已經有足夠嘅資料畀大家去續領護照,唔需要貼其他片或網站教學。

以前就係太多人睇完外面啲錯誤示範走入黎問問問,結果我哋就要不斷幫嗰啲寫垃圾文嘅片嘅人執手尾,明明只要睇我哋寫嘅doc 同埋呢度嘅前人經驗就唔會有嘅問題。
睇黎又會有一堆人即刻續
補充多點:bno同特衰唔算雙重國籍
台灣係唔比雙重國籍,但只限移民先有規定
有入台証就唔會遊機河

你拎bc+綠卡去台灣旅行都唔會有問題

利申:以前讀書成日幫師弟妹搞台灣visa同申請入籍
睇doc啦,特衰同bno都係roc籍!除非揸bc!
就係呢啲仆街玩爛市!

舊年咪有位巴打成功咗呀!今年年頭咪仆街囉,幫父母申請,兩個都搏唔到,一定補副署!呢啲你梗係唔知啦!所以咪講俾你聽,今年收緊咗好多!人哋往時可能以前一百本得一兩本無交副署表,就係呢啲人搏大霧,之後揚晒,我當後來十本有一本無交副署表,你估hmpo真係返工發夢?系統性問題就會堵塞佢,反正要求你哋補,本本都補到返去,所以今年一定要補副署機率高好多。
一樣
唔會啦,佢唔熟無理由佢上司都唔熟!但如果佢本bno有註明埋有bc身份,咁就一回事了!
8號 UPS YATES 簽收

剛剛 DOCUMENTS RECEIVED
FB個BNO Power 版主係咪比人hack左
借個谷多人 不停亂抽擊民主派
屌佢兩句就踼鳩人走同封鎖人
FUCKBOOK
真係痴撚線
睇置頂並自行格價
呢個 group 本身做開啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞