『薪火post』BNO 續期資訊(87) 睇頂置 HMPO簽收後30個工作天內更新

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
大半身,清晰最緊要無背影!可以退地做白底,亦可以試有閃燈同無閃光燈嘅分別。
之前開戶口有巴打報$207,不過呢次熱朝係加咗吖,定係仲有$207,要試,$235係門市推廣價,乜都唔使開就有,有啲巴絲話網上開戶好麻煩,尤其係9位戶口號碼一開波無記低,後尾要入時又搵唔到!

UPS有巴絲可以做到$200樓下。
無,所以你一係夾sar封信,最好係俾伯友本有你名舊證。

佢哋無路捉就係咁,有啲要sar埋父母先搵到佢有登記過。
抽問,問嘅問題亦未必同你有關,係朋友就唔怕啦。
到時睇下藍韜文有咩講

香港人先諗買樓!睇過啲網誌都係租樓彈性啲,樓價又唔會香港咁實升,又唔知層樓好唔好住。不過租要睇租務歷史,新移過去呢樣麻煩啲。
我等緊內政大臣有無咩實牙實齒嘢,執行細節先至係到肉嘅。
睇一年後,個要求係點囉,其實又無工點生存?有錢嘅,就唔一定去英國啦。
Me
HMPO 星期六會唔會收件?
會唔會都係要等,為免無限輪迴,倒不如放下心情好過。
我唔明點解你哋成日都諗呢個問題內相畀首相封信唔係已經寫得好清楚啦咩
rich bro
咁用咗無戶籍國民護照入境之後下次用BNO+台證又得唔得?
我都無留意到,藍韜文講嘢之前係PMQBJ應該都會被人問
6月8號 文件DHL送到home office, 到而家都有update document received

我知抵屌架喇咁遲整..有無巴絲都係咁上下日子send去,有或無update status呢?😔
有冇人可以解答下,感謝
我11號簽 到依家都未轉 我都係A Yates
我想問下使唔使喺啲文件上面寫返果份係咩黎 (eg the birth certification of parents) 定係應該唔好畫花佢 就咁比佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞