[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(36)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
今日聽咗未
Edan 同細貓嗰個節目叫今晚瞓酒店
8月出街 咁mirror go呢?
講起問AL,花蛆不斷問佢鍾意咩類型女仔, 好夾硬。
Mirror go 3 係走數list 嗰個黑洞到呀

雖然我都好想睇mirror go3 老鼠屎再大顯神威
但係團綜呢d太過fans向,佢拍下其他人吸下新粉其實都係好事!

其實唔止安安啦,Alton, Lokman 都係啦,走綜藝主持路線嗰啲仔s都想佢哋多啲係公海曝下光 而唔係剩係同鏡粉圍爐

其實唔奢望有mg3但求有陣時見到佢哋可以集齊人一齊癲晒咁樣玩遊戲做訪問,我都心滿意足

食開屎嘅鏡粉上
可以放落2021 或者深海喇
大表哥同姜濤岩岩先飛台灣半年
可能有sponsor即刻開套10人mirror go
又唔係未試過11個人都影得photobook啦

集齊人一齊癲晒咁樣玩遊戲做訪問
嗰3日宣傳谷咗一大堆訪問真係千載難逢
休團時間就摷返出嚟J邊等下首團歌
正常過特登好多啦
唔齊人都可以照拍Mirror Go㗎
第1、2輯有幾多集齊人過
到下年又其他人唔得閒 咁永遠唔使拍
第一集mirror go根本來來去去有幾個集集都出現
其他就得好少集數出現
契仔7月中出唔到啦 今日都17號
跟住Viu就同你講下星期出solo又deadline fight
可能前一日呢funky ver都係咁
放心啦契仔嘢永不走數遲早出㗎啦

之前Edan live講過其實係因為疫症關係所以出唔到國拍佢話如果唔係嗰陣時應該已經拍緊
韓團咁忙都齊人啦
去留意下
唔想1月1號又見到成堆盲粉洗人版屌人點解自己個仔冇獎

世界很大
不過換句話說 今年疫情確實打亂左好多計畫嘅
(個人認為)有半年休左團咁滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞