[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(36)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
突然出現一堆新username
仲要統一口徑
哇呢幾頁多咗咁多新鏡粉aka 教主haters aka 引戰撚嘅

你地咁激動,為邊個抱不平呀

係咪ig cm洗版轟炸無用上黎連登申冤呀?

陰功囉
我睇睇下都以為自己skip咗十頁
呢度只能吹奏教主架咋
咦?!
咁似北韓FC group
教主第三首solo搭廉航去日本拍我再親自紅色大字confirm佢係契仔okay?

乖啦返ig啦,佢地好需要你呢啲講嘢唔1999又識轉移視線嘅抱打不平路人粉幫手打cm
幾條友擺明係有組織有預謀入嚟玩抹黑
你地自己on9就唔好當其他人都係
好心手法高明d唔好咁低莊啦
好撚肉酸呀
有point咪比你Challenge囉
但有MV呢啲係好唔正常AL唱歌唔係超級好但係跳唱歌手咁易做咩默默咁進步啦
真係忍唔住出聲
一陣又問你最大得益者係邊個㗎喇
成首歌企c位最大得益者係邊個!
有需要組織同預謀?
持相反意見就話人on9 呢度咪又係第二個北韓
繼續活係自己世界啦
成首歌入邊C位 皮皮/Jeremy/Edan(或者仲有其他人冇數)都有企過只不過係camman唔take佢哋咋嘛Edan之前都有講過跳舞其實啲排位都有平均到
係囉,抹黑啦
明明教主就係有176cm, 天生麗質,無買likes無假followers
明明教主值得擁有更多
你質疑佢就話你一言堂
淨係比吹奏

老老實實唔係唔屌得
不過又人身攻擊又拉人落水就低手咗D
我都係覆左一句同‘’姜仔有得揮‘’?
咁就話我係打手
唔知邊個先係1999
麻煩睇清楚我講過乜先啦
我人身攻擊左啲乜
真係唔知佢地呢啲後罷明有組織嘅護航叫咩
夾啱時間一齊入嚟不斷圍爐附和
屌佢地就會屈你護主
喂呀手法咁撚熟嘅
造星1嗰陣某人d fans都好鍾意屈人係糖
記住呀 歌手唔係sell唱歌㗎
真係人唔笑 狗都吠
我唔係神徒呀
亂入) 純粹想話你依句bin晒12個仔c
鏡仔邊忽sell唱功 除左jer solo有啲野聽之外
家陣12個都有solo咩
無咁嘅意思
只係上面有人咁大聲覆我
話歌手唔係Sell唱歌
夾啱時間一齊入嚟不斷圍爐附和
屌佢地就會屈你haters
喂呀啲手法咁撚熟嘅

你地用緊呢個方法,跟住再屈人用咁搞笑嘅
家陣12個唔係歌手咩?
哦 原來solo先叫歌手 sor 一直都唔知 其他仔真係dancers黎

唔阻你地繼續爭契仔寶座 真係皇座只得一位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞