[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(36)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
歌唔歌手唔好提,我剩係知好多仔連單獨唱一句團歌都無機會,仲講咩唱唔唱得
反觀有啲人單曲都出埋,好心就唱好啲
姜仔幾時開始出solo 教主又幾時開始出solo呀
雖然成日屌viu但係其實坦白講佢地都只係一間電視台 唔係專業嘅唱片公司
咁姜仔出道無耐就出solo 當時viu都只係啱啱學緊點樣去造星 隔左成年慢慢開始進步係好正常嘅事 雖然真係進步得慢咗啲
姜仔之前都講過會去韓國拍mv 係因為疫情耽誤 所以出mv只係先後次序問題
雖然無可否認新團歌佢真係好多鏡頭但係亦都無可否認佢係憑實力push高緊自己人氣
我明你想講咩 只係覺得 可以屌viu偏心邊個仔多資源
但cover /唱功 真係唔係鏡仔sell既野
大家屌得到位啲其實唔想出聲爭飽去
皇座只得一位
又唔提住 ok
咁本來唱好自己首歌都係基本 好認同
但上面啲cm好似唔係討論緊依樣野?

你地繼續
屌唔係唔得 但人身攻擊好低裝
bmg出個陣已經有mv喇喎
憑實力push高自己人氣?講緊買followers?
定憑ignited個mv有花老母照長期影住呀?
sor笑咗
無端端又要拉埋followers黎講
到底依家係講緊咩係唔係歌手又唔講住
題外話 神教個FC IG都有買
點解FC IG都要買
唔講唔知BMG得一個人唱
push高自己人氣,唔講followers講咩好?
歌手唔係我講㗎喎
定你想話新契仔個實力就係佢把被天使吻過嘅聲音?
真係9唔得撚搭8 同之前有個傻尻假ac追擊佢買followers有咩分別
全靠新契仔先出到mv咋,你睇下個排出啲歌邊首有mv
你咁講姜仔情何以堪
BMG果時正值送中呀屌你
自己講自己笑 圍爐取暖最開心
好心得閒就做多啲實事去loop爆mv啦
詞窮到要執人口水尾
不過睇呢班人留言都幾好笑
夠肉酸
其他仔表示我連契仔個位都無得爭呀
邊夠你地好笑呀
老屈人哋係打手圍爐
屌人個樣嗰啲低裝到唔係話教主上咗神枱唔屌得,但你班引戰一味話佢新契仔新契仔又無prove

佢係契仔嘅話就唔洗喺29/2同ak jer一齊三個同期出solo爭上榜爭崩頭、mv就一早搭廉航去日本拍啦

咁鍾意抱打不平俾返契仔個名你啦,教主唔要啦唔該

難得教主有機會上位做契仔,但俾精明嘅路人粉發現咗仲上連登踢爆

無得靠慈母咪唯有繼續靠實力

係囉,支持教主做新契仔!
1人2.5個mv冠絕鏡仔
加埋ignited再多一個
我愛教主!you know what?! 新契仔萬歲!
Jeremy唱歌都好穩 不過太少機會表現
想見你幾好j
醉愛爵安巧mk牙爵安
個個仔都係差個機會 loop返十次八次先

呂爵安條中學生彈琴片幾時出 外星三少女去海灘條片仲存唔存在係世界上
突然醒起呂爵安之前話會po中學嘅oral片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞