[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(36)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
佢哋兩個一齊都好似幾開心佢哋兩老表互相扶持相信大表哥會照顧得姜仔好好
skip ted talk去do 垃圾tik tok做飯謙d詞真係沒有最垃圾只有更垃圾
同埋點解始終都唔肯比隊長開槍啊,由隊長lead住成隊mirror開槍個picture明明好靚話分配平均咗,但係上次少唱嘅仔今次都係少唱,不過好似係聽到多d其他仔把聲嘅,希望mv真係平均d啦
求神拜佛分配要平均
唔想再見到粒仔再因為咁俾人鬧爆
公司無能 仔仔賣單
其實reflection真係唔差
曲、詞、舞都有水準
係佢每次華麗舞台爭取返嚟嘅成果

見到佢地啲互動已經覺得正 橫掂要休息14日
不如黎個 表哥姜仔同居實錄啦
我都想問
恕我無知 TickTock係乜鳩嚟抖陰別名??另一樣嘢??
係咪諗住加返兩個c側側膊唔多覺唔洗鬧得咁甘
Reflection隻舞
係咪以後都突破唔到了
Rap d詞畀返lokman同因ton自己填可能仲好
姜仔個post寫see you guys after six months
即係2021先出返嚟演唱會呢
funky ver.今日出,2個成員今日就離港
想知funky ver.出街後仲有冇第二輪宣傳
(除咗錄起嘅chill club同kkbox有玩game未出)
定宣傳期已經靜悄悄完咗,半隊提早放緊暑假
而家出埋funky ver.當交功課
之後就可以專注推solo x10
你竟然仲覺得有演唱會 下年年中啦 隻碟都係
仔都飛埋仲想要咩宣傳
今年出左「兩首歌」 完成歷史任務架啦見唔到啲solo塞晒車?
倒數一個鐘8:00pm 就有funky version mv 麻煩啲分鏡醒醒定定
當紅韓星同😊一定係收同一個價啦
之前有網友對於早前另一版本的IGNITED MV有不同意見,在成員歌詞分配、出鏡分配、甚至C位分配方面的問題,獨家贊助官方IGNITED MV的SWISS REJU熱光溶脂公司,亦從善如流,特別商討,希望在這個版本中可以得以進步,希望做到人人得以發展所長,皆大歡喜的局面。

希望係真啦 真係皆大歡喜就唔屌

MIRROR 《IGNITED》x SWISS REJU 熱光溶脂 官方版MV
https://youtu.be/KBGhG1P2amQ

啊!!!!!!我愛依個MV啊!!!!!!!!!!!!好正
Rap之後嗰段隻剪得幾好睇
皮皮同Lokman!!!
我見到皮虎好清楚阿
大家搵得返自己個仔未?
我就嚟喊出嚟好感動呀個個都有大頭仲要係有定格唔係飛過我終於搵返我粒仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞