[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(36)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
就算唔係快歌,其他曲風都可以做唱跳
而家起步階段,最好今年3首都有跳舞元素
令外人都清晰睇到個定位係唱跳歌手
全力支持教主行跳舞路線
唱乜鬼丫,要聽唱歌唔洗睇mirror啦
又地圖炮轟哂成個mirror係咪鏡粉嚟㗎
定係心願個仔早日單飛,覺得mirror拖累咗個仔嗰啲fans
成日轉移視線、又唔大大方方認自己係邊個彷彿見到班熟悉嘅嘴臉到底你地幫邊個抱不平抱到係咁攻擊教主姐喺度陰陰濕濕放毒藥真係得你班小人先做得出

要屌就好似平時屌viu同花蛆咁,拎好證據光明正大大大聲屌喺度人身攻擊同惡意抽水不如你上一頁算啦好行夾唔送
你哋班盲反撚真係好肉酸呀 乜你哋覺得呢度帶風向有用咩?係咁踩教主 又乜都負皮 唔鍾意咪走囉
嘻~我又覺得唔洗叫人走嘅
費事因間又話呢度北韓只准吹奏
由得佢哋柒吓柒吓其實幾好笑

"批評呢樣嘢係好講你對自己了解有幾多,有啲人惡意批評你,捏造事實,如果你識得判斷嗰啲係假嘅時候,我係會選擇ignore佢,初出道嘅時候大家都話我唱歌唔夠好,呢樣嘢我無得反駁,一定要承認自己有啲咩唔好,十個裡面有九個都係話你唔好,咁你就會知道一定係有原因, everything happens for a reason,最好嘅係好好改善自己嘅問題,令到人哋對你另眼相看"

教主溫柔可愛,同時亦成熟謙虛

你有你負皮我有我吹奏

其實唔使嬲亦唔使叫佢地走
因為佢地真係好柒
有組織有預謀得咁明顯真係好撚on9
仲要成班都係咁蠢先好笑
無論跳唱呢條路有幾難行,
都會支持教主一起走下去
無懼負皮
佢呢番說話真係講得好好
Sor下次會不推文
就係中意教主呢種態度
頂唔緊了點解可以咁靚仔個頭同個樣真係好好睇
OMG
自戀mode太好J
話說三個星期啦
另一個所謂鏡頭分配平均啲嘅funky version呢 ?
定因為之前俾人屌得多所以重剪緊
到底幾時有啊
Oh My 啫喱米

之前睇到其他post有個留言
說覺得Mirror成員不夠character(個人特色)
我真心諗一諗 有D認同 所以有D真心建議給Mirror:

12人之中 姜濤俾人的印象最深,因為佢的經歷俾大眾知道
如他由肥仔變型仔、喜歡食野、偶像係小豬、有村架純、
喜歡照鏡、性格節儉、孝順家人、認真工作、會做可愛表情等等,
而其他成員,好像很少在公眾面見展露自己的個性,
這點好難令人留下深刻印象,如我唔太清楚其他成員喜歡咩偶像
因為佢地好少提,很多生活的習慣也不了解
大眾睇到的就是表現台上在唱歌跳舞既藝人
我唔係覺得藝人要將私人生活咩都同人講
而係Mirror成員可以有多D真實個性可以表露出黎
大家先知道你地係一個點樣既人,先會有「喜歡既原因」

訪問又好、自己開live又好,唔一定要下下只講事業
可以分享多D生活態度同個人價值觀,希望有人明白~
其實其他成員都有講,只不過媒體甚少報道其他成員嘅喜好
ak有紋身?
可能我係一路追
其他成員個性都算係鮮明喎
係有d fans只係鍾意佢粒仔唔去留意其他仔咪冇人知其他成員既性格lo
不嬲都有
手指同前臂嗰個都好明顯下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞