[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(36)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
教主最後:好有偶包
唔介意呂爵安個偶包keep耐啲 一唔見咗又要過一排先搵得返架啦
雖然點都係靚仔安
終於恭喜晒MIRROR
其實冇咩期望首歌會上榜 anyway funky version幾時有
永遠兩三個禮拜之後就會推出
唔知8月會唔會見到
姜仔要走都未出
姐係有排都見唔到齊人唱 live

應該早前錄定funky version, 出時再係chill club播
上次預告出錯片。
真係睇唔明幅picture 永遠都係平衡時空無限走數 係咪諗住拖耐啲 然後出埋funky version就當今年完成咗 又可以擱置MIRROR 直到兩周年出垃圾又cap鏡粉水
一秒間 ASAP

破鏡 Reflection

Ignited(THTH ver) Ignited(Funky ver)

一年出兩首就係mirror個full picture
永續兩三星期

隊長
大概儲五年就可以推出mirror大碟
如果mirror仲捱到第三四五年的話
大家期待嗎
Jer都錄歌了
Viu可唔可以快啲派歌
得兩plug真係好難爭新人獎

聽日電台首播Funky版
留名跟進睇下分段會分成點
學到新嘢一個月原來得三個星期
隊長答問題越嚟越叻
由本身講實個日子
到最後講兩三個星期後
你今日再睇返lee堆訪問
你都仲係會聽到係兩三星期後
大家一齊落入diutv個平行時空
繼續等兩三星期後
睇個款viutv都係想同時間plug 3首歌
Al Ak jer都錄好歌
al ak拍完mv
三個一齊plug係無辦法突出佢哋個人特色,只係慳水慳力唔使分開帶佢哋做訪問
《IGNITED》
隆重推出 繼續焫著全城
15/7 1200 叱咤樂壇 首播
15/7 1300 各大音樂平台上架
15/7 2000 《IGNITED》x SWISS REJU

熱光溶脂 官方版MV 首播
Mirror YouTube Channel

坐等MIRROR IG出po

嚟啦!!!!!!
15/7 1200 叱吒樂壇 首播
15/7 1300 各大音樂平台上架
15/7 2000 MV首播

兩三星期終於過喇
留名睇改良分鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞