[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(36)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
隊長彈出嚟嗰張好可愛
唔知
聽唔到
睇唔到
唔關我事
人哋識氹花姐。爬下爬下,做埋MIRROR三巨頭,可憐既隊長明明先係三甲
整容整到咁都上到位
黐孖筋又人身攻擊
持平客觀咁講,ansonlo由未出道人氣已經top3啦
去到而家直情同姜有得揮
公司選擇捧佢都唔出奇啦係咪啊
決賽都入唔到 依家威到同姜平排
唱歌進步?聽唔出囉
Youtube片唔見佢錄Cover嘅
唔係歌手嚟架咩?
突然出現AL HATERS引戰
錄cover先叫歌手?同埋人地好明顯唔係sell唱歌啦聰明
想引戰可唔可以搵啲好少少嘅point而家咁樣盲反好撚柒
又幾啱喎 做歌手唔係sell唱歌
我真係錯哂
同姜有得揮?佢連廣告都唔知有人五份一
捧佢上位無問題,越捧得高越跌得甘 一個連高度都造假既人, 即管捧. By the way, 阿教主你山根開始高到上額頭, 小心小心
一直覺得出solo既仔 一首派台歌配一個正常既mv係基本
只係Viu之前推個黑白mv垃圾 依家先叫正常

至於出cover 講到尾鏡仔行偶像路線
係我偶像既標準 個仔唱得掂自己首歌自己個句 已經合格拎A
剩底sell唱功出cover覺得係bonus黎
佢地進步唱到實力派係最終目標
但唔覺得係依一刻唔出cover係值得俾人屌既位
知錯就好算你乖
佢selling point好明顯係唱跳唔係純唱啦
眼光唔好咁狹窄 心胸都係
Stanley嚮張相影到咁膠嘅?
講事實都無啦啦比人話心胸狹窄
好希望見到教主可以穩穩陣陣做跳唱Live
原來走跳唱路線可以有excuse唱得差少少
真係長知識
瞓左幾耐 蒙着嘴說愛你咪有mv
你要咁數既 mirror除左jer邊個真係唱到又穩定啊
姜上次狂走音 ian又成日走音冇氣
你歌手條線拉到咁高香港應該冇幾個歌手
佢地係唱得唔好要進步 但唔係淨係al一個囉
隊長想拍戲多D嘅其實
幾多首歌先有一首呀
新契仔首首都有!團歌仲係佢最多鏡頭
睇唔到新契仔首首歌都有mv?
你邊隻眼睇到佢同姜仔有得揮
笑話黎?
特登用姜b嚟踩教主
最大得益人會係邊個?
轉移視線都掩蓋唔到新契仔首首歌都有mv
Ignited MV Ending
連姜同陳都要讓位比教主企中間
新寵契仔萬歲
想睇新契仔新歌係咪又成堆Dancer伴舞先
好似講到有歌出有MV係唔啱咁
鏡粉應該爭取首首新歌有MV唔係屌人點解有囉
想有人頂走契仔個名囉
好低手
真 冇人應佢哋就會自動收皮其實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞