[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(36)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
Ak 跳TT最好睇
其實最好解決方案係花蛆同另外三個組一隊新組合出道,win win花蛆又可以過下跳舞癮,又可以瘋狂同自己啲契仔出鏡做訪問,得閒又可以幫自己拍埋MV, 分鏡全面比哂自己,諗起都開心
ian射槍射咁耐
睇到我飛左
佢連asap都差d唔記得話太耐冇跳
用手語唱歌,同教手語一起走下去呀
關係
咪就係要大大聲同人講,神徒好有心
要話比全世界聽送咗咩比教主
但係禮物有乜關係,我睇唔透
仲有音頻戒指,自己寫嘅書簽
個心得返佢親生仔鯨落日日叫春叫到佢班勁乖嘅fans都為佢「抱不平」
雖然首歌一般,但入面啲禮物真係幾有創意同幾有心思,用Anson一句說話就帶一份禮物出嚟,諗到咁多份真係尤其係Narciso Rodriguez味咖啡豆,真係估唔到可以整到出嚟

手幅就真係麻麻不過 cwb 廣告又真係唔差,呢個都應該唔平。廣告有用過咖啡豆啲咖啡豆又唔關我事
你都幾有趣,點解人地送俾教主嘅生日禮物要關你事
而家追星定追你
佢哋送乜比教主,又真係唔關我事係我唔啱, 我多事 我唔應該睇
Sorry for 1999我句手語、書法同歌手有咩關係係問返嗰位絲打話人地「當自己係歌手」係有咩關係唔係問同教主有咩關係

音頻戒指呢個idea我覺得ok喎
教主又本身鐘意戴飾物
其他嘢如果係柒嘅就冇人理架啦
不過so far大部分我都覺得好有心思
填色嗰啲又可以增加神徒參與度
仲要好多都免費送
要有人參與就要話俾人知架啦
冇興趣嘅人自然唔會follow
話返俾有興趣嘅神徒知有咩問題
音頻戒指我覺得好正喎,段說話都好有意思

我見大部分嘢都免費派,一係就直接送比教主,咁有咩問題?
佢唔出聲真係幫唔到佢
btw睇佢reaction都好好j
勁好聽
真係好好聽Jeremy deserve more
Oh my 啫喱米
CLS!!!
Jeremy值得擁有更多
如果edan係男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞