我係工會戰線嘅搞手之一,有啲嘢好想同大家講

726 回覆
1705 Like 30 Dislike
手足唔好氣餒
見到有啲comment話唔知今日有公投
可能冇咗實體連儂牆真係少咗好多宣傳
連登仲有好多正常人
多謝你
多謝
訓啦
咪班連登仔
費事比部分on9影響心情

其實最重要係你而家應該好攰,休息吓啦
轉地下組織囉,「調理農務會」一邊種花一邊傾建國大業
辛苦你
睇晒 認同你
我今日都有投票
辛苦晒 加油
多謝你嘅不放棄
失敗幾多次都唔緊要 成功一次就夠
加油
多謝你 加油
完全唔明點解咁多人入咗工會,但又唔投票,唯一解釋係佢哋根本唔打算罷工,我覺得冇投票嘅人可以理解為係「反對票」
知你地宣傳咗好耐,辛苦曬!
多謝gay巴,你地既團隊,義工,手足等等既付出。由一個素人去打一條咁難打既戰線去到咁已經唔容易。雖然今次既目標達成唔到,但都係一個機會去提醒我地時機尚未成熟,仲有好多空間去爭取更多人的支持。

另外,今日有份投票既手足多謝你地,也都希望大家唔好灰心(我認我出數字果下灰左一陣),因為我地無空間咁做。投讚成票既你盡量鼓勵更多身邊既人去加入。爭取支持唔單只係gay巴團隊既責任,是他也是你和我的責任。

最後,光復連登。要做到的確好難,但連登既吹雞能力真係so far到而加黎講 tg係比唔到,希望大家除左用力屌柒五毛之外,都大力推行動post同將佢share出去其他地方。我地有200萬人架(應該),如果大家都做多一步,或者可以同對家既pr撼既
加油!
團結!堅持!不放棄!不輕敵!

不斷改進拎下經驗,日後發展愈來愈成熟同穩定!
訓醒再覆大家嘅留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞