[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (11) Master Mirror is coming to town

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
洗腳水個隻閃卡似騎緊野
咸濕仔
Ethereal
新個堆卡我最鍾意 Frigate, Squirrel 同埋 oakcritters
Johnny?
用inspired seal 就cut 王子啦
落 amphibious assult 勁好多
我全部NR deck 都用 多數加埋中立(女)神echo卡
係咪同電腦版一樣?玩完直接送key?

我未買電腦版的
做成就先有key
手機版平過原價PC版 但冇得用save大法
有一排無玩了
想問大家覺得依家個環境平唔平衡 唔想再玩D打人打到好似打電腦咁 個個都一撚樣既game
出新expansion 之後 SK hot fix 左一次仲係 Tier 0 OP
SK係咪唯一一個echo可以召進化牌
做成就難唔難先
Thronebreaker玩完覺得gameplay上有少少悶
如果你鍾意英文小説同witcher背景故事咪去玩下
唔係嘅話用碎合卡算
我估耐同煩多過難
卡game要解成就應該唔需要技術
其實而家咩陣營都玩得下 起碼我睇twitch係咁
唔難但好花時間
你真係想課既話建議pc用save大法 兩個鐘內應該搞得掂
建議如果你係為key不如直接貨卡桶
真係會享受隻故事game先課Thronebreaker
80蚊買四十幾條key+全set普卡+閃卡
其實冇其他野抵過買thronebreaker
咁全世界都可以用 orineromancy ge
devotion echo 就得SK 做到
加埋SW leader 可以打兩次
前兩日睇Spyro 佢仲係屌晒鬼咁
將8p Hammond 轉做 5p warrior 搞掂
跟本就無nerf 過
有無wild hunter既Mo decl抄下?
要解任俾啲NG SK禁住黎打
合張ethereal+fruit of ysgith=MO deck
想玩wild hunter
有無deck抄下可以打上去
如果無就玩返其他陣營算
death shadow要配合auberon用幾有創意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞