[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (11) Master Mirror is coming to town

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
team yen同team triss個title 點拎?
之要有個3女 challenge 錯過左冇
幾多月?2月14?
分分鐘果時an機都未有gwent 玩
未入坑
估到
果時an機未有gwent,冇坑可入
惟有等下年睇佢有冇
Rank 0啲對手係唔係會勁啲?
而家rank 1拎左geralt頭像,平時靜係解下任務,所以冇agree個條款卡左係度
上到prorank賽季末多成10條key wo真心唔要?
你上到pro rank一樣可以隨便玩
上左pro先輕鬆玩,除非你要衝上頭500
睇完新手指南唔知揀咩deck好
係咪應該砌副新手deck慢慢玩
再睇下岩玩咩deck先砌副T1
隨便你點玩都得
btw7月1日有新卡出 可以觀望下

有無網教邊啲傳說卡優先揀
抽到傳說唔識揀
呢3張隨便揀
你上黎問都得 但問金卡好喇
Thx
咁呢3張呢

估唔到問得咁密
都係隨便
1》2/3
已經揀左2
都無咩所謂,都好小用到
尋日抽到 Priscilla + Kiera
好波
但唔留力抽新set?
Journey得返唔夠10日係咪解唔到就無
yes
一係課金升lv
升唔切咪蝕左
btw最近Thronebreaker入左Xbox game pass
唔知有無得免費解埋啲卡
上面有巴打都係xbox game pass但攞唔到獎勵
個人認為都係要PC自己買番份
Thronebreaker啲卡實用性大唔大?
如果得幾張有用就合算
因為而家主力個副都唔夠勁金卡打rank
R20 已經見到 ball harmony

同埋我覺得新卡出對而家T1 Meta 都唔會咁快有大改變
(睇reddit班鬼佬講harmony 都meta左好耐下...)

利申:接近 All in NR 想砌副 non-meta (uprising/durag) fun deck, 靠 moment of surprise 打rank
例子: https://youtu.be/bC-FmGP9LqA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞