[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (11) Master Mirror is coming to town

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我諗要老手先答到你呢隻game有幾多白卡幾多橙卡
到時一計就知
不過我當你平均8000碎一副deck
當完全唔同陣營無重覆
你起碼合到8副top tier數落去既deck
blood scent打radeyah lockdown好爽
睇住佢d分完全追唔到
利申:俾ball打到仆街
你去裝gog galaxy 再裝gwent
肯定係同一帳號再買thronebreaker
要用個全成就save 使唔使uninstall steam 版再裝gog 版gwent?
啱啱課左thronebreaker
steam版應該一樣得
你搵到個save location就ok
本身pc gwent係可以同手機acc共通用同一acc?
謝極巴
yes不如你試下先
點解會有個王冠任係boost敵人15次
一張yennfer boost搞掂
thx
終於有 bomb memer 用
有一個好似要用 dandelion 卡
有三張 全部橙卡 其中一張係廢既
玩10場有1半都係NG, 隻defender一俾人毒就無得救,purify佢就連defender status都無埋,defender一死左,堆毒同lock就係咁倒落黎,出埋新卡先再玩
佢唔係用vincent一嘢隊埋黎已經偷笑
你玩咩deck?打ng保唔住defender正常
我而家打NG多數搶R1, R2 換牌盡量砌到成手金卡,R3 直接engine overload 佢
除非對家用lockdown leader + 成副牌都係lock / poison 唔係既話佢九成九都清唔切
係,yen同vincent係最直接
用毒已經係好俾面巴打

揀邊張好
仲有4日唔知會唔會追得切去Week 12
岩岩追到Week 7任
有後生綠色祼女,harmony 會唔會仲勁
harmony 不嬲無咩用中立卡
devotion 對於佢黎講等於無限制
實得,不過可能會辛苦
做哂上同下旅程任
會有多20 key
我用syndicate,都係靠張俾2蚊purify隻unit解毒,但係勁易俾人lock
實升唔切100lv所以無買下面
syndicate既defender應該係NG最難解架啦wo
defender保到scenario所有chapter就good
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞