[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (11) Master Mirror is coming to town

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
reddit而家咪著緊火
而家係咪一小勝計兩分,24分就送key?
即係12小勝有key拎?
尋日玩發覺贏定輸個數都係雙數
但無留意點計

Btw點計都係蝕
好似冇左well rested bonus
我個人覺得做任賺crown ok
但你d任唔好逼人合金卡先得架

最左果張有冇用🤔
其實有左個crown之後有咩獎勵?
神卡
迫人一日打24分,平時多數拎6小勝就算
我平時6+12我都覺得自己勤力
而家24仲辛苦過18小勝
同埋24過到夜,更加冇心情追住打
勁 不過如果你玩進化就無得落
真,明知拎唔到更加無心機打
NG Spy+Ball有冇得玩下 最多唔落7果隻落3spy state
我覺得主要係張進化同echo
3 spy state其實有咩用
我拎黎Buff野 配Vincent 同埋幫一隻order -1血既野入彈😂
spy+NG張echo = 直接偷人卡用
咁點解唔用銅卡assimilate
點解🤔?
抽哂40桶Mirror 得呢張金
呢家又冇新手果時咁多Key
NG張echo係deathblow或對象有spying就可以直接複製wo
金卡都得 直接copy對面philipa/falibor
Spy+ng echo=任偷
同埋7pt 3spy state配ball可以boost吸血夫人
又觸發到ball
如果配埋5人口4pt有spy就+1個張會張打多3點
又可以配落echo偷人牌
配出一張spy就可以射人一血個張就多三飛子彈

就咁出就廢,但接到combo既就唔算太差
出左expansion仲未玩
大家覺得今次做得好唔好
我覺得依家啲人大執著devotion
但其實普遍效果都唔太勁
進化卡進到2級都夠用
又唔洗迫死一定R3先出
中立牌tutor同removal金好多都冇可取替

啲人係咁嘈SK大劍屈機
如果真係咁多人用點解唔直接入yrden同 igni直接上分?
掛住試野做任
未打過rank
賭神巴中哂所有新金啦咁多石?
個combo有啲慢長而且要齊手牌
季中就見真章
d人爽完devotion 效果
可能都係返樸歸真用返中立卡算
新果張12p play any卡有echo太勁
抽左100個 眼瞓得滯停左
咪偷懶呀,頭500等緊你
趁新expansion 出趁亂爬分好機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞