[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (11) Master Mirror is coming to town

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
9改

明明係堆銅屈機又唔nerf
走去減Second Wind 3p,劇情deck同龍龜deck仲點玩
對NG Defender 收皮應該輸得好慘
手動分卡分左出7500scrapgood job cdpr
有無快方法拆牌 拆到好累
冇 真係唔知佢搞黎做乜
係咪佢係唔係都留四
你手動分做留一就算?
銅留二金留一
分左我差唔多半個鐘
仆街 打NR 比NG 針到傻 專登合張heatwave 仆街等你雙劇情丫

頭先打rank遇到蘇墨 俾佢屌打
heatwave而家真係萬用打SK同NG都得 真係必帶
有 AA 之後 swarm NR consistent 好多
用隻Frigate 係咁生human 或者用番 vanguard / commando
inspired zeal / uprising leader
帶埋natalis + 2x boiling oil 殺晒佢d Dame / seditious aristocrat

係咪應該2?
1>2>3
1係meta
今個版好少人落defender
啲人開始落松鼠去掉人啲echo卡
又可以打埋SK同MO
但我1已經有一張係咪已經夠?
yes
原來張Nekker prem RR下屎忽會跌啲血落嚟
點解要睇佢屎忽
想落埋NR張echo卡
可以直接出張boost左嘅engine好難比人清
但諗唔倒換走咩
如果取代oneiromancy不如轉埋玩devotion
但唔落Renew又不如轉埋ability
9費張duel冇zeal差好遠
見對面做太耐站長無聊睇下對面啲卡發現到
仲有冇啲得意嘅premium 卡?
roach掛d閃卡好搞笑既
通常都係霸氣 或者綠色女人
原來張Nekker prem RR下屎忽會跌啲血落嚟
點解要睇佢屎忽
見對面做太耐站長無聊睇下對面啲卡發現到
仲有冇啲得意嘅premium 卡?
roach掛d閃卡好搞笑既
通常都係霸氣 或者綠色女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞