[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (11) Master Mirror is coming to town

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
NR 又一次成為filthgaard get 受害者
題外話而家 second wind Greatsword 太 OP reddit 班人話寧願對番double ball
見到D神個TWIT話20場有16場打SK
4P打8點, 5P打9點
要CDPR快D FIX
reddit 再嘈耐 d 應該會hot fix
leader Harold Freya 加埋出到最少4/5次GS真係癡線

反正呢排好忙 棄兩個禮拜驚先 等meta 定落黎再抽桶合卡
證明隻驚game抽野d機率
惟有輕鬆合
快d改
陣間小完都係下個月先改
無分別
咁撚恐怖
睇黎要打多d rank 體驗下
Filthgaard即係咩?
Nilfgaard (NG/帝國)
reddit d nickname 黎 都幾貼切
真係太過份,見到都唔想打張herkja 連推左去後排都可以繼續打人
其實實際冇可能咁高
不過煩就一定
SK我少見,反而怪獸強
我打極都上唔番rank,卡r2
都係屈服咗玩MO無限demon試下
今個星期都係度試緊新deck

發覺Etherea配Ysgith fruit唔係最勁
只係最冇腦最易出
係配生1/1果堆能力先勁
可以玩deathwish或者organic
一次過生4到6隻仔之後pass
呢個play勁在pass左之後仲每turn加緊3
對面計數慢少少都好易中伏
一係就穩拿R1
一係就R2 bleed到佢喊

軸心帝國
Transform可以trigger deathwish?
意思係用deathwish會生1/1果啲怪
10場9群島 有冇deck專克SK
其實你pass左俾人lock左最右個隻Etherea就解到
Lockdown double ball
有冇deck list參考下
試過玩SY movement都ok
推走哂啲大劍
aglais跳3下完場
見有新expansion回歸先
毒感覺比佢搞死左

隻隻veil你玩毒真係卡手到爆
之前有巴打post 過 要揾下先

其實都係9 up下... 覺得lockdown 有得打因為最少佢無得用 leader R3 出兩次 Harold

不過Double ball 好講抽牌運 R1 抽唔到ball / 之後抽唔到 assire Matta 就係咁先
加上人口少 減左堆必要既金卡 tutor 之後無乜位淨
嬴唔到R1 要打Long R3 無Last say 應該都好難夠巨劍打
:我反帝國既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞