[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (11) Master Mirror is coming to town

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
9.99 唔係都差唔多咩
美金最多都係7.8x
3 or 1 both ok
唔知呀
我記得信用卡匯率(包埋服務費)會貴過7.8
其實唔係好明Yen既用途
係人地deck偷出牌放係自己牌組最頂?
唔打出黎咪蝕左一張牌
無條件硬解唔勁咩
係對面打左出黎就可以偷黎用
例如對面打左張falibor出黎你就可以偷左佢張卡
下rd抽到或者你可以用leader/卡係自己deck tutor張falibor出黎
原來係解場
我以為係抽deck入面既牌
我一定㨂 yen 好多NG Deck 都啱用
未睇能力已經想揀Yen
不過見左右邊好似都幾有用
中間係識郁既
所以先猶豫
早講嘛
而家閃卡值錢呀
你有咁多scrap 下次揀閃啦
用NR (我)會好憎佢 R1/2 偷 falibor Phillipa Baron anseis 呢堆 high point removal 下round黎用實有so

就係呢類卡加埋lock poison double ball呢d 野搞到NG 犯眾憎
最初既NG已經犯眾憎
牛屍同spy個堆初期好屈
第一個俾人開刀Nerf好似就係NG
我睇 reddit 有好多 beta 已經玩緊班人講 dev 耐唔耐都整 d 仆街mechanics 出黎... 多數 NG 專用
數漏左 sieze, 新 expansion NG 有張 5p tactic 基本上係平版 sweers.. 可以帶兩張有devotion 偷完仲 boost 2點
以前3 row每張牌可以放3張先恐怖
連麻煩牌再多左一張
同埋好多效果無時間限制

cdpr bug fixing20 key
儲左9200g了 出新set未
連埋preorder有120包
開到手軟
thronebreaker 全成就解鎖使唔使係 gog 度裝gwent 先得? PC 用開steam 玩
而家gog 78蚊抵到爛啦
想問下全成就存檔係咪網上搵就有?
放入邊度?
會買gog版
其實我170key 4千幾石 3千碎
應該都夠抽new expansion
但應該會課埋thronebreaker
當支持下gog
我之前bug左反而係計多左我一個任務
變相做小拉尾果個任都攪掂20key
新手指南好似有link
我想知七萬碎其實會唔會夠買哂所有牌
係wor有極巴整理+miracle 巴存檔資訊
不過睇睇有冇時間玩唔用存檔
但係我睇到買果下就送部分野
咁我買之前咪要確定pc gog同手機版係咪確定?
測試方法係咪睇下pc gog(我諗手機用網頁上gog都得?),睇下連唔連到去我acc就得?
應該咁問,係咪即係平時我import到deck去隻game,係咪即係gog連到去手機acc?
playgwent.com等唔等於gog?
我都唔知
我gog入坑個時未出app版
最近見到出左app先玩返
所以我得gog account
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞