網絡小說集中討論區<15>好書難求

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
方源呃班石人要佢地勞動至死
石人多大膽 地有多大產
睇緊了
想尋書
本書個結局係全人類逃去異星球
女主二哥本身係人類領袖 但好唔受歡迎 幫人類同反派決戰贏到一線生機 但就比d唔知內情既平民殺左虛弱既佢
女主角係個二哥死左 換左佢做領袖 但臨出發個下男主角比個反派纏著趕唔切上船
女主角眼眼逃離時間機不可失 最後拋低左男主角開左飛船入蟲洞
去左個唔知隔左幾多光年既星球 等一切settle好晒 佢就冰封自己等男主角去搵佢 但其實男主角根本冇咁既科技去唔到搵佢 然後就悲劇結局完左
有冇大神知我講緊邊本書
想尋書
本書個結局係全人類逃去異星球
女主二哥本身係人類領袖 但好唔受歡迎 幫人類同反派決戰贏到一線生機 但就比d唔知內情既平民殺左虛弱既佢
女主角係個二哥死左 換左佢做領袖 但臨出發個下男主角比個反派纏著趕唔切上船
女主角眼見逃離時間機不可失 最後拋低左男主角開左飛船入蟲洞
去左個唔知隔左幾多光年既星球 等一切settle好晒 佢就冰封自己等男主角去搵佢 但其實男主角根本冇咁既科技去唔到搵佢 然後就悲劇結局完左
有冇大神知我講緊邊本書
撞鬼後回檔原來完結左

值唔值得一睇?
果陣追到最新就放埋左一邊
呢本高質 睇落去你就明 可惜作者成日斷更
值得一睇既 不過去到後期少悶
睇完神秘複蘇覺得都差幾遠
睇哂凡人修仙傳同埋仙界篇
黎緊等緊佢7月出動畫版
前任無雙咁就完咗
大奉打更人一睇就追到最新
主角同秦儀
如果冇封殺原汁原味作返
蠱真人一定係史上最神
只有支那呢個鬼國
先可以孕育到呢種level既作品
可惜成也支那敗也支那
中国動畫99%伏
贋太子評價如何?
我都有啲興趣
2 300左右 不過睇到800棄左
開始無聊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞