網絡小說集中討論區<15>好書難求

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
果本刺客有毛病睇完覺得麻麻

主角成日話自己生存第一 但係又勁多野講

明知條女有問題 又肯接受佢加入組織

睇睇下好似變左睇輕小說咁
水字數,唔係點日更,每章三千字
好有小白feel 頂唔順
屌佢老味依加修仙變撚晒搞笑類熊主,但笑唔撚出囉,大陸仔咁好呢味嘢嘅?想搵本認真嘅都冇
等緊忘語新書肥

例如咩 師兄太穩健,耳根三寸人間,屌佢老味寫返仙逆求魔咪好,之後幾本轉撚晒扮搞笑,
三寸人間棄得未?係咪一路都咁寫落去?
利申睇左50 章
玄渾點?係咪修仙新體系?
佢前一本 大道爭鋒好正
大夢主點? 未睇過
有冇人評價下貓大 桑桑變肥後嘅書點?
變肥後我無睇過,變肥前嘅書睇左幾次
刺客睇到棄 上次寧夏交代身世水左十幾章都忍佢 今次借功法yes or no咁都水到2章 作者文青病上腦
都夠完勝其他垃圾網上小說
我覺得瑕不掩瑜 而且結局好合理
套野睇得好爽
忘語寫凡人2都寫到pat屎咁,新書不了
未睇 起碼養返2 300先睇
係,我都覺好戇鳩,又係換地圖,最on9係去到道祖係最快死同唔打得交
我用起點app睇,d書評好好笑,句句都係屌鳩忘語越寫越差,成日唔記得左韓立講過d乜野

乜撚野三大至尊之一時間法則,去到大羅都係要打拳頭交,打鬥仲衰撚過d元嬰期,時間法則一開始吹到幾勁幾勁,結果比幾個普通法則大羅布陣屈機,仲差d比人咒死,心諗做乜鳩
唉屌佢老味埋尾都唔收埋d伏筆,我要陳巧倩呀
啼魂走左去到結局都無出返黎
因為個外掛去到後期冇咩用 唯有出d新外掛 點知又係廢既 跟住升lv呃字數
有無人有睇丹武至尊?係咪斷左更
我事隔年幾再睇都係一章都無更新
係新體系 我會講非常唔錯 好古典 推介!
陳巧倩真係好深印象
最初印象就好似中學同第二個男人拍拖嘅女神
南宮婉
Btw, 元瑤喺仙界篇有冇再出現?
似係賺夠上岸為咗履行合約求其寫下
擇天on9 拍電視劇跟住求其完左
大道朝天就難以評價 修仙修到變左科幻 但係好突兀...
劍來打鬥好睇 但係有90%內容係廢的 悶到抽筋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞