whey乳清蛋白交流區(5)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
即係唔可以當食左半餐?
小弟飲過最好飲whey 嘅味
原來iherb有4.94磅賣461蚊 滿80美金620蚊左右有8折
圍翻370蚊
幾抵買
呢隻長飲都冇咩問題
不過可能想試埋Double chocolate先
我依家係飲All max朱古力味 幾好飲加水再加翻4 5粒冰搖到好似奶昔咁 唔覺唔覺就清曬
買左d mars試下,又幾好飲wo
不過貴左d

遲d想試下gogonuts,都係台灣野,有無ching試過 ?
新手想試吓myportein natural 朱古力味
有冇人試過
評價如何
同埋朱古力味會唔會好易生暗瘡
無調味=有d奶味嘅水
冬瓜奶=奶口感嘅冬瓜茶
麥牙可可我覺得有d講唔出嘅怪味,唔係難飲又唔係好飲,唔建議買
乳酸=室可bc
我fd話紅豆好味
本來仲有烏龍奶茶但佢執漏左
btw$520以下$40運費我覺得已經好好,無大包裝中伏都無咁痛苦
講台灣野 可以試下isprotein 買左返黎飲 790台幣30包 每包19克protein
花生 木瓜 芋頭 都好飲
on double rich chocolate最抵 不過有d甜同飲耐左會有d厭
有冇邊d味係冇咁甜?
驚唔驚呢啲唔係純whey
溝左啲低質protein入去
我覺得正常 幾好飲 唔伏
想問有無絲打試過Myprotein既diet protein blend 佢聲稱專為女性設計的低卡配方 同普通款有無咩分別 見protein今日68%off 想試試佢隻朱古力味
Ching賣左未, 有興趣
普通whey都好低卡架啦喎
有冇邊間係良心店?最憎藍色
今日買左盒牛奶沖
啲粉沖到一舊舊咁jam埋一齊
你地用奶沖會唔會咁
好似冇乜巴打飲muscletech
淨係飲muscletech 飲左年幾兩年
iso chocolate 味道ok 不過有時又覺得太甜
casein vanilla 極難飲 想嘔 個陣一買買左7磅 全部揼晒
不過悶悶地想轉 有冇經常試味既巴打推介
or有冇巴打想交換一罐黎飲
我仲有一罐 4磅 iso chocolate 減重配方 未開
之前iherb特價買左兩桶muscletech whey isolate vanilla
要放多d水先冇咁甜
人人話難飲,但我覺得係甜得濟之外其實唔差
大力d shake或者加多d水
先放奶再放粉會好d
要室溫先唔會一舊舊 奶咁撚凍係咁上下
等我下次室溫擺下先
On9 奶擺乜鳩室溫 大力啲搖多兩下 或者落少少室溫水搖一次 等佢溶緊啲先 再加滿奶再搖多次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞