whey乳清蛋白交流區(5)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
Clear whey 你推薦邊隻?我見好似出咗波子氣水味
有冇邊隻whey isolate 既朱古力味 好似 ON個隻double rich cholocate
利申:飲過 奶共牌ISO 朱古力 覺得陣味怪怪地
我飲緊peach tea...好似果汁
有無d 無creatine 同 無DHT ge whey?? 唔想加快甩頭髮
大家係邊買supplements?
除左iherb外, 有無黃店推介?
買咗on whey protein vanilla ice cream 1磅試下,希望陣味唔會好奇怪
Double ....
勁甜 ?.?.?
On唔算啦
Allmax甜到仆街同好假

咁allmax 應該唔岩我
出糧 去買on 試下
佢隻double rich chocolate雖然叫double
但用水沖個味真係淡淡地 唔會甜
用奶沖就好似飲朱奶咁
佢仲有隻extreme milk chocolate
依隻就真係水沖都甜
暫時淨係試過 double rich, extreme milk 同石板街
後尾都係覺得double rich淡淡地就夠
我會話難飲 因為陣味好假 allmax同on朱古力味會易入口啲
我之前iherb買
早幾日見iherb賣allmax 既salted caramel 5lbs 只係二百幾 買咗返嚟試吓 嘩屌完全屌打myp
如果on同allmax 邊個性價比高啲?
屌 myp個隻clear whey 粉個時聞到好香 沖出黎臭到仆街 搖完又要等分幾兩分鐘去泡

Btw 有冇人飲過isproteintw? 啲味好似好撚正 圍返港紙200蚊1kg
有冇人夾單夾運費?
想問on隻double chocolate 邊度有得買?
除咗iherb
藥房?
除左iherb 邊度有allmax買 而且平d?
LM先
新手岩岩購入
$340 朱古力果仁味分離乳清蛋白
屌 啦 石板街陣味臭撚到啊 一陣尿壓味啊 想飲尿就買啦 (利申 係iherb買 冇可能假)
有冇巴試過on隻薄荷朱古力味?好d興趣試,買2磅裝$260
以前飲過 覺得好撚難飲
仲要係朱古力乜乜味會冇伏
知唔知咩味會好啲?
飲開屎水 我覺得salt Carmel,strawberry cream,chocolate mint 都好飲 我飲普通whey,isolate唔知
記得嗰陣第一次買myp 見有巴打話chocolate nut好飲 跟住中撚咗伏我估正常朱古力先冇伏
我都係試過幾隻味炸 大路正常味就milk tea salted caramel 另外覺得Mocha都唔錯 不過口味既嘢人人唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞