whey乳清蛋白交流區(5)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
新手想試下isoflex,因為有奶就好易屙上網睇過下5 lbs要$687,係唔係落門市睇會平d?定係已經係公價?
就咁睇都係一單新聞
係pre-workout ,椰子水,bcaa
Whey 唔知
反正都轉左會飲第2個牌子
Iherb買on無啦啦貴左成60蚊 仲要冇得用discount code
基本上市面有味蛋白粉都係落左代糖
如果想要唔甜飲no flavor應該 ok (未試過,唔肯定)
如果講相對無咁甜,我覺得on 既double chco係可以的
單盒幾多包?
官網一盒$390
單盒12包,每包35g
ON喺Hktvmall 個價平啲
有間n字頭嘅好似再平啲
邊間?
正式宣布 mp奶茶味=屎水
飲緊mp strawberry cream 覺得幾好飲 mocha 岩岩飲完 都唔錯
香港買MARS其實邊度有平 上網圍起條數 10.5一包好撚貴
無啦,最平真係10.5一包
各位師兄點睇R1嘅Isolation ,CP值高唔高?
買多咗包California gold nutrition 嘅 whey isolate
2磅嘅Very vanilla 味
有冇人接收
諗住試下on 咖啡味,甜撚到糖尿,好彩買咗1lbs
巴打有咩推薦?如果無就挨埋呢1lb,下次都係乖乖地買翻double chocolate算
巴打知唔知on邊到買最平
之前試左double rich chocolate 幾好飲
穩陣d double chocolate算啦之前信左唔知邊個post有條友包膠買左rocky road陣味柒過杏仁奶,難飲到仆街,夾硬隊先隊得晒2lb無下次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞