whey乳清蛋白交流區(5)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
希望幫到你

可能我都傷過,所以叫做明白你感受

真心講,唔好心急,搞好自然個傷先再練啦
新手一問
Muscletech 好唔好? 我D有fd 都推介佢
都有用過呀,但搖唔匀,同都有泡。
我個shake杯係入面有個彈弓球嗰隻
有冇人知bcshop on whey isolate 5磅裝去到咩海鮮價?
新手 呢幾個月上左唔少磅
但開始樽頸 想每晚飲返杯蛋白補一補
有無咩好介紹 甜我OK
(有乳糖不耐症)
琴日北角問好似6舊幾 我買左biox power whey isolate 再高蛋白d
由一開始都淨係飲strawberry cream 係我唔識野見識少定咩 飲落覺得唔錯
飲過最好飲係佢, 問題係d粉比較難溶
ON飲過double rich chocolate
想轉下口味
仲有邊隻好飲?
貴過iherb咁誇
今日既Isoflex 薄荷朱古力到貨 巧巧飲 不過美中不足偏甜少少
所以買BioX 又多蛋白同又零carbs 零脂 折左5百尾
味道ok?
易唔易溶?
買左朱古力味 飲落ok 同易溶
買donki 好過
難食過自己煮,真係冇選擇先會買佢
有冇ching飲過perfect sport creed whey isolate?
Muscletech vanilla
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞