whey乳清蛋白交流區(5)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
我諗都係口感問題 唔影響
有冇師兄用過International Protein ISO CUTS?
可唔可以分享下對呢個牌子睇法
有冇ching用過Evogen嘅產品
想知到效果如何
有冇ching用過Evogen嘅產品
想知道效果如何
減脂新手想問下有冇邊隻冇咁死甜
係iherb買過
dymatize iso 100 cookie and cream 1.6磅同埋allmax isoflex chocolate嘅sample

屌佢老母甜到我懷疑人生 開頭以為cookie and cream 係oreo味 開頭好期待 飲完灰到我
而家拎黎整overnight oatmeal balance返Greek yogurt d酸味
或者我落少一半沖無糖豆漿會易接受少少
唔知罐野可以幾時先飲完😂

其實係咪真係要跟佢說明落200ml左右水 定要多d水沖淡d甜味
同問

係iherb買左isopure隻dark chocolate
好甜
2g fat好少啫
飲豆漿200ml都係得10g protein 但fat都唔止2g啦
有fd話食康寶萊仲好過食呢啲
200g soy milk 應該得6.6g protein
200ml
ON double chco無allmax chco 咁甜
應該得一半甜

allmax chco落250ml水會無咁甜

個人口味唔太中意咁甜,所以ON比較岩我
好想試館長隻乳清 有冇巴打有渠道買到 佢官網冇得送黎香港
我都想試on 但一買就買一大袋 驚唔好飲
平時飲開myprotein 早排見mars出咗芋頭牛奶諗住買黎試吓 點知飲完爆咗勁多瘡 有冇人都係咁定係我問題
見到隔離腋下異味個po
想問下飲粉係咪會有異味 未飲之前都冇呢陣味
飲開mars 依排都買左芋頭牛奶 完全無問題
Myprotein有冇邊隻味推介 之前飲過natural chocolate不過不失
想轉下口味
佢想你幫佢手買貨啫
你fd做傳銷?
覺得matcha latte唔錯
佢話啲人試都冇試就judge人好on9
三百幾蚊500g shake 除返開都抵 可以食到好多餐
仲話而家好窮 食唔起咩
見到有隻叫石板街 想知伏唔伏?
同埋myprotein係咪算最平嘅牌子?(唔計味道嘅話)
我冇試過 但見過有人話係伏
Myprotein 真係我知嘅最平囉
啲discount code真係平
老老實實我覺得myprotein isolate 奶茶味
同mar 台式奶茶係一樣
myprotein mint chocolate 都可以試下 似Dreyer隻雪糕
不過myprotein whey 算難溶 Isolate 會易溶少少不過多泡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞