whey乳清蛋白交流區(5)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
我以前 就飲晒先買

新巴 你每次 買幾多粉
見平就買多1-2罐
哦......
Matcha latte 暫時聽落好兩極
唔中意嘅人話有好大陣草味有啲驚中伏
有冇師兄食過Myprotein啲protein bar/餅
想問下難唔難食
或者有冇推?
屌 食過中伏好乾身 啲youtuber收錢話啲brownie好食
試過bsn返唔到轉頭
想問下難唔難食
或者有冇推?
屌 食過中伏好乾身 啲youtuber收錢話啲brownie好食

仲諗住買Myprotein 見個個都吹奏
又見有啲一條有30g protein
其他牌子一條得廿g

想問下難唔難食
或者有冇推?
試過bsn返唔到轉頭

咩味好食?
會唔會好甜
Bsn試過3、4隻都ok
最穩陣就朱古力味
60*2-2.5/day
唔理幾多餐 總之一日個總數係咁多
因為你啲肌肉係訓覺先recover到
唔訓覺你食幾多都冇用
想問師兄們有無用電子磅去計落幾多g粉我成日都唔跟個scoop,跟個磅
有冇濕疹撚蛋白粉推介
飲whey protein 好似會爆濕疹
Yes dklm
Vegan果隻反而唔錯
75kg可以點食夠蛋白質
200g雞胸再加操完飲粉加三文魚 應該夠
見到有好多人買個陣冇留意罐粉幾時過期, 大家記得睇清楚先好買
特別係個D特價貨,多數係就嚟過期先平賣出去, 賣$37X/$42X係有原因嘅
我呢排都爆濕疹 不過唔知係whey定係其他原因
我上外國論壇睇話可以試pea protein/soy protein

有冇巴打試過?
巴打平時係咪唔訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞