開始覺得香港人似制裁自己多過制裁中國同林鄭

1001 回覆
298 Like 1899 Dislike
佢地認為攬炒到資產階級會賤賣資產,實際上資產階級冇錢時只會加大力度剥削無資階級,有樓既樓價跌咪放租比無樓既供囉
會唔會全個香港會無人交稅 本身班窮西都唔洗交稅嫁啦 影響到d咩 疫情半年啦 失業率爆升啦 黑警有冇減到人工呀
暫停出去先 認真
唔好再為埋啲咩垃圾畫面而出去
我想攬炒中年人嘅原因係因為佢地覺得2047唔關佢事係到呀支呀左呀.....呢句野邊到同財富有關呢請問
猶太人想盟軍解放德國一定係仇富
不過咁講 好現實嘅係香港人係唔肯罷工唔肯罷交稅
即係唔肯犧牲咁多
首先就反對美國制裁香港先啦
可以反建議制裁官員議員
中國最多唔做你美國生意 大把國家要搵人仔 中國真係未驚過 14 億人呢個人口資源 屈撚左機
和平遊行都ok 不過以家一定唔和平 所以已經返唔到轉頭 比佢地班撚樣搞成咁
你呢句野又係顯得你好幼稚
咁樣就唔立國安法啦??
佢有講會制裁官員呀大佬...
仲遊咩行 班狗癲到咁
Cctoy班撚樣咪再叫人出去啦
為埋啲垃圾畫面
等緊政府開果3萬個臨時就業職位
"貧富懸殊"
"藍嘅身家大把"
"我個人最想炒到啲上哂岸嘅中年人"
"不如經濟重組大洗牌試下浴火重生"
你話唔係咪唔係囉
講嘢有冇經過大腦?
啲猶太人周圍匿,啲蓋世太保又有得拎OT, 德國人隨時失業,層尸樓又跌

所以猶太人應該集體自殺,係唔係呀臭閪蚑那賤蛆
講緊立左國安法之後下一步
已經發生左討論唔立國安法無意思

但制裁香港呢一步絕對要比全世界睇到唔合理地方
姐係blame the victims
開始覺得香港人係制裁自己多過制裁中國同林鄭 2
https://lih.kg/2043901
你唔係天真到咁瓜
除非中港共倒晒台,如果唔係我地失晒業餓死晒,淋病黑警都仲有糧出
制裁名單都未出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞