開始覺得香港人似制裁自己多過制裁中國同林鄭

1001 回覆
298 Like 1899 Dislike
起因係國安法, 反惡法....
睇清楚啦
你真係好笑

你唔走去同人攬抄 共產黨都主動抄你喇 咪天真喇
講真如果香港認同你
就算你殺左林鄭,幾百萬香港人都會保住你,警察拉你唔到
合理與否,係社運最講求嘅野
煩足一日 準備1001
收成期藍屍一齊死
我之前都有講過,點知係咁比人屌,我喺半年都話咁搞法,果啲咩23條呀,緊急法,警隊權力法都可以一次過趁呢個機會通過曬,到時大家連上連登既機會都冇.
所以話中共真係多謝晒班攬炒友,可以一野清晒反抗勢力
比個黃金機會中共加速一國一制.對於習總黎講,維穩大於經濟,就算情況幾差都好,最多咪變第二個金正恩,真係怕你咬我食咩
班人多謝你班港燦都黎唔切啦
真係成班亂港分子
用1975年做cut off
之前係多藍,之後係多黃
藍屍最細都45歲
儲咗半世錢一下焦土玩完
所謂攬炒,政府工跟本無影響。
制定公務員加薪既咪又係公務員,邊個會同錢過唔去
相反私人公因生意唔好隨時失業
理性分析叫五毛
好多深黃其實都係同政府同一種人,唔肯聽人講野。
okay 太古城真係好多mk 00後
ok 我樓下看間好kb錢係中產
我搞錯了
下年唔封利是比佢
咁有錢仲收我利是
屌原來波台
bye on99
我都百思不得其解,又話幕後黑手,最大敵人係中共,但叫人制裁自己而唔係中國
悼念周同學仲多過自己祖先,呢啲仲唔係比人帶風向去送頭
睇攬炒對象囉,我就係想攬炒d自私中產

有錢既實有本事走,窮閪就點攬炒都窮,反正都閪,唔差在再閪d

但仆街冚家剷既中產就唔同,講本事又未去到夠料移民,講錢又未去到呢世唔使做,呢班仆街口講就話要抗爭要民主自由,但就又班學生去死,自己就一堆二堆藉口話自己有包袱有負擔,捐果少少錢買贖罪卷就當正自己有份爭取民主自由
香港仆街既話,最撚唔慣一定係呢班冚家剷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞