開始覺得香港人似制裁自己多過制裁中國同林鄭

1001 回覆
298 Like 1899 Dislike
依個post跌出左熱門,失去戰鬥價值喇。
根本就已經唔係黃藍問題
已經搞到係成班底層仇富唔抵得想人死
再用攬炒去合理化自己既窮撚心態
冇諗過實際上對香港經濟影響究竟有幾大
最搞笑係班底層又要睇得自己咁撚高
已經唔記得左自己本身係底層
其實自己自焚緊都唔知

利申:底層公屋仔
問題係要我做小粉紅,我會唔開心呢
只可以講 外賣師
制裁又好 移民又好 光復左香港又好
最終都只係一個外賣師
但有班人成日覺得 可以洗牌 佢地係爭取緊洗牌
香港根本wfc 水人出去 越亂越好
唔準你咁講連登仔,佢地個個去到外國揸Uber 送外賣都大把鬼妹追住佢地條撚黎含
終於有巴打講到出黎,成班細路以為if we burn, you burn with us,事實佢地焚到變ash都未傷到班有錢佬,大把人十幾年前買落幾間樓,樓價跌一半佢地都未怕
呢個留言我相信係好多連登仔嘅心聲
口講就搞革命
其實只係想攬埋一齊死
連仔加頁
開心過我做小粉紅
連登仔睇人仆街最開心,點知過排燒到自己仆直
特區政府無傷
香港商界都無傷
美國先係最傷
美國自己石頭扔自己隻腳

我唔知你講咩運動
我淨係知政府話香港既所有地位係基本法賦予
而中央都話香港馬照跑舞照跳
我就相信政府

我都唔知你講乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞