開始覺得香港人似制裁自己多過制裁中國同林鄭

1001 回覆
298 Like 1899 Dislike
進退有據 佢地明唔明
下下都話要做啲野逼政府
如果拎呢個心態 蜀國一早比魏滅撚左
同意台灣最弱智,d 台灣人都趕住走,冇人工加,港豬居然有幻想

不過,你有錢,台灣歡迎你去倒的
咩物流公司市值3 億呀 你講個名出黎一定識 3 億咁大間公司做物流都係送大陸野多啦 美國點影響佢 最多因為肺炎搞到無生意就會 老吹? 你老母
你追求民主無所謂 但好多人用錯方法 搞埋d小學雞野搞到今時今日咁既局面
其實上星期日望住泛民龜縮真係好失望,同當年23條一樣,開始時日日彈出黎,到尾段影都唔見
送曬頭叫逼緊政府
你講到好似係我搞到攬炒咁....攬炒係習包子關我鬼事...

你死都要屈我仇富咪繼續囉,話兒登冇腦話佢地連衛兵鬥黃,最後你咪又係屈我仇富,唔啱聽就一句仇富的過黎將我嘅論點推番哂
咁要用咩方法呢大師
用錯方法就係關鍵問題
逼到既就唔使咁
好多野搞到上國際就WIN
最終手段係聯合國出聲 唔係所謂既香港獨立口號
有時唔識玩唔好水人

水完人自己就去考政府 我見好多
咁又唔好咁跨張,當有資產既100扣50,但無資既10變到得番5,笑到最後都係有資階級
身邊大把人口講黃

但事後一定係
買國產
上淘寶
搭港鐵
返大陸

知唔知點解?

因為佢地窮呀!!

仲學人話洗牌

利申:窮撚,但唔會發夢
我講多次啦 係香港人攬炒自己 習大大真係無咩影響 佢唔係靠香港搵食 80年代可能仲係 以家大陸好多城市都愈黎愈好 根本以家只係為左面子 佢係驚你美國唔會咁撚快通過國安法 佢如果驚一定口交幾個月先
水完人去 自己就係屋企
所以從來都會叫人去
連登仔最鍾意魚蛋論,唔諗點樣搵錢做資產階級,而係要資產階級變到佢地一樣
笑左
唔好送頭先啦 連登cc台班人推撚曬班細蚊仔去死 同埋以家已經反唔到轉頭啦 國安法都立撚左
"我個人最想炒到啲上哂岸嘅中年人"
屈你仇富? 我就真係黑人問號
盲點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞